17.5 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Ο Ομπράντοβιτς αποθεώθηκε μέσα στο σπίτι του (pics, vid)

Επισκέφθηκε το Βελιγράδι και νίκησε την Παρτιζάν, γνωρίζοντας την αποθέωση και την τιμή για τα 15 χρόνια από την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος το 1992 στην Κωνσταντινούπολη με εκείνο το αξέχαστο τρίποντο του Σάσα Τζόρτζεβιτς που "πάγωσε" την Μπανταλόνα. Σήμερα βρέθηκε στο "σπίτι" του. Στη γενέτειρά του.

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς αποθεώθηκε εκεί που πρωτοπάτησε παρκέ, στο Τσάτσακ, σε έναν αγώνα απέναντι στην Μπόρατς. Η Φενέρμπαχτσε του νίκησε 93-81, αλλά ίσως να ήταν και το λιγότερο μπροστά στην αποθέωση που γνώρισε για μία ακόμη φορά ο Σέρβος προπονητής, αυτή τη φορά από τους πραγματικά δικούς τους ανθρώπους.

 

Ο Ομπράντοβιτς πάντως ξεκούρασε και πάλι παίκτες του, μοίρασε το χρόνο, καθώς προέρχονται από έξι φιλικά σχεδόν συνεχόμενα, αρχικά στο τουρνουά της Ζαντάρ, μετά στην Λουμπλιάνα με την Ολίμπια, στη συνέχεια με την Παρτιζάν στο Βελιγράδι και τώρα με την Μπόρατς Τσάτσακ.

Ο Κώστας Σλούκας αγωνίστηκε 20'29'' και είχε 7 πόντους και 8 ασίστ. Πρώτοι σκόρερ για την Φενέρ ήταν οι Βέσελι και Γκιουλέρ σημειώνοντας από 12 πόντους, ενώ από 11 σημείωσαν οι Τόμπσον και Μέλι. Ο Μάρκο Μαρίνοβιτς ήταν ο πρώτος σκόρερ της Μπόρατς με 17 πόντους.

Η στατιστική της αναμέτρησης



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ