14.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ο Ολυμπιακός τρέχει τις εξελίξεις

Η τελείως μπερδεμένη και κατά τα φαινόμενα τελείως αποτυχημένη σεζόν του Ολυμπιακού μετράει αντίστροφα προς ένα πρόωρο και άδοξο τέλος και αυτό το έχουν καταλάβει ακόμα και όσοι προσπαθούσαν να πείσουν τους εαυτούς τους ότι... θα στρώσει η ομάδα.

Στις 9 Απριλίου που ολοκληρώνεται η κανονική διάρκεια της Ευρωλίγκας εκτός συγκλονιστικού απροόπτου οι παίκτες της πρώτης ομάδας θα μείνουν χωρίς αντικείμενο. Και τυπικά, αφού ουσιαστικά αυτό μπορεί να έχει γίνει από τις αρχές Μαρτίου, 3-4 αγωνιστικές πριν το φινάλε. 

Οι διοικούντες προσπαθούν να χαράξουν μια στρατηγική για να μην "κατεβάσει ρολά" η ομάδα εκείνη την εποχή και η τάση που επικρατεί είναι να αρχίσουν σιγά - σιγά να φτιάχνουν την ομάδα της επόμενης περιόδου. Τι σημαίνει αυτό; Να πάρουν για παράδειγμα άμεσα πίσω τον Χαραλαμπόπουλο που είναι δανεικός στον Ιωνικό και να τον ρίξουν στις μάχες, ίσως και στην θέση κάποιου από τους υπάρχοντες παίκτες.

Να ξεσκαρτάρουν το υλικό από τους πολλούς... αχρείαστους, πιθανότατα να δώσουν λίγο αργότερα το τιμόνι στον επόμενο προπονητή, ποιός ξέρει και αν θα υπάρξει κάποια έκπληξη και με τον κλεισμένο Λαρεντζάκη που δεν έχει δέσει στην Μούρθια όπου κάνει την μεταβατική χρονιά

Μέσα σε όλα, υπάρχει και η ομάδα που συμμετέχει στην Α2, όπου θα συνεχίσουν να παρακολουθούνται οι παίκτες αλλά αυτοί πρέπει να συνεχίσουν και να παίζουν εκεί αφού έχει χαθεί πολύτιμο έδαφος και θέλει προσπάθεια για να είναι η ομάδα έστω στα πλέι οφ και να μπορεί να διεκδικήσει άνοδο, για να έχουν νόημα όλα τα παραπάνω, αφού θεωρείται απίθανο να επιλέξουν και του χρόνου αποχή από την Basket League.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ