20.1 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο Ολυμπιακός και η υπέρβαση (pics)

Ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε στον πρώτο φετινό επίσημο αγώνα του, καθώς γνώρισε την ήττα από τη Μονπελιέ στο «Τάσος Καμπούρης» για τα προκριματικά της Ευρωλίγκας Γυναικών.

Οι Πειραιώτισσες θα πρέπει, τώρα, να αντιστρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση και να κερδίσουν με διαφορά τεσσάρων πόντων επί γαλλικού εδάφους, για να εξασφαλίσουν την παρουσία τους στους ομίλους. Σε διαφορετική περίπτωση, θα συνεχίσουν το φετινό ευρωπαϊκό «ταξίδι» τους στο Eurocup Γυναικών. Ο Γιώργος Παντελάκης και οι παίκτριές του απογοητεύτηκαν από το αποτέλεσμα, αλλά δεν το βάζουν κάτω. Χαρακτηρίζονταν εξ αρχής ως αουτσάιντερ, αλλά θα τα δώσουν όλα στον επαναληπτικό, με στόχο να κάνουν την ανατροπή και την έκπληξη.

 

Αυτός ήταν ο τρίτος αγώνας που έδωσε ο Ολυμπιακός στη Χαλκίδα, μετά τους δύο περσινούς για την κανονική περίοδο της Ευρωλίγκας Γυναικών. Οι «ερυθρόλευκες» είχαν αρχικά χάσει από τη Φενέρμπαχτσε, αλλά εν συνεχεία επιβλήθηκαν της Σοπρόν, που ήταν και η πρώτη νίκη τους στους ομίλους της διοργάνωσης στην ιστορία τους.

   

Αγωνία για το Γιώργο Παντελάκη, στη Χαλκίδα βρέθηκε και ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Βασίλης Μασλαρινός, ο οποίος είναι παράλληλα προπονητής στον ΠΑΟΚ.

 

Το τέλος του ματς βρήκε τις «ερυθρόλευκες» απογοητευμένες…

 

Χαρούμενες οι Γαλλίδες, πανηγύρισαν τη νίκη τους στο κλειστό της Κανήθου.

 

 

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ