20.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ο Ολυμπιακός βράβευσε την Ευσταθία Καμπισιούλη (vid+pic)

Ο Ολυμπιακός πήρε μια πολύ όμορφη πρωτοβουλία και βράβευσε την Ευσταθία Καμπισιούλη, την νοσηλεύτρια της ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου «Ο Ευαγγελισμός», η οποία ήταν πρώτη Ελληνίδα που έκανε το εμβόλιο κατά του Covid-19!

Η εν λόγω βράβευση έγινε στο πλαίσιο της δράσης «Monday’s Game Night against COVID-19» που έχει ξεκίνει η «ερυθεόλευκη» ΚΑΕ. 

Ακόμα της δόθηκαν δωροεπιταγές από διάφορους χορηγούς του Ολυμπιακού, όπως η GSA και τα Factory Outlet, ενώ ο αρχηγός, Βασίλης Σπανούλης της προσέφερε μια συλλεκτική φανέλα με όλες τις υπογραφές των παικτών και ο Σακίλ Μακίσικ της παρέδωσε μια δωροεπιταγή για αγορές από τα Olympiacos BC Official Stores!

Η κ.Καμπιτσιούλη μίλησε και στην κάμερα της δημόσιας τηλεόρασης μετά τη βράβευσή της, παραδεχόμενη ότι είναι οπαδός του Ολυμπιακού, ενώ ανέφερε ότι είναι μεγάλη της τιμή που αντιοπροσωπεύει όλο το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό της χώρας, που δίνει τόσους μήνες μάχη με την πανδημία.

Τέλος τόνισε τη σπουδαιότητα της εμβολιαστικής διαδικασίας, για να τελειώσουμε το συντομότερο δυνατόν με αυτή την κατάσταση. 

 

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ