27.9 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Ο… ξέρεις ποιός είμαι εγώ

Σε μια ημέρα (που θα έπρεπε να είναι μόνο) χαράς για τον Απόλλωνα Πάτρας μετά την επιτυχία στο Ιβανώφειο, χτύπησε άσχημα μια ραδιοφωνική συνέντευξη του προέδρου του Κώστα Καραπάνου ο οποίος σε λιγότερο από δυο λεπτά... ξεδίπλωσε αχρείαστες για τον χώρο νοοτροπίες.

Οταν προτάσσεις ότι με αυτή τη νίκη... απάντησες στην διαιτησία του προηγούμενου αγώνα, που έχασες, δείχνεις την κακώς εννοούμενη παλαιοπαραγοντική στόχευση. Να υπάρχει παρασκήνιο και να μπορώ να το ελέγχω για να κάνω την δουλειά μου.

Οταν συνεχίζεις λέγοντας ότι έχει ιστορία χρόνων η ομάδα που εκπροσωπείς και γι' αυτό πρέπει να είναι στην μεγάλη κατηγορία, το ίδιο δείχνεις. Οσοι πόνταραν σε... φανέλες και εμβλήματα έχασαν τη γη κάτω από τα πόδια τους και αυτό συνέβη σε πολύ πιο βαριά ονόματα. 

Οταν... ξεχνάς επίσης τρόπους που έχουν επιλεγεί για να σβήσουν χρέη και να υπάρξει επιβίωση και να κάνεις εσύ το κομμάτι σου, δείχνεις ότι τους έχεις κατά νου για το άμεσο μέλλον, ψάχνεσαι για τους δικούς σου τρόπους να ξεφύγεις όταν χρειαστεί.


Μπορεί λοιπόν ο Χολαργός για παράδειγμα που... ταιριάζει στις δηλώσεις του να μην του κάνει... κλικ σαν ειδικό βάρος, αλλά το επαγγελματικό μπάσκετ, από νοοτροπίες περασμένων ετών έχει ταλαιπωρηθεί και συνεχίζει να ταλαιπωρείται. Και από πρακτικές... ξέρεις ποιός είμαι εγώ ρε.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ