26.3 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Ο νόμος των φαβορί και του «Αστρομπάλ»… (vids)

Οι καλύτερες ομάδες ήταν εκείνες που νίκησαν στους αγώνες της δεύτερης ημέρας της έβδομης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Ευρωλίγκας με μία μόνο εξαίρεση. Η Βιλερμπάν έδειξε ξανά ότι στο γήπεδό της δεν αστειεύεται και «λύγισε» και την πρωταθλήτρια Ευρώπης ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Στο ΟΑΚΑ, ο Παναθηναϊκός δεν έπαιξε σε καμία περίπτωση σπουδαίο μπάσκετ απέναντι στη Βαλένθια, αλλά κατόρθωσε να νικήσει 91-80 και να ανέβει στο 4-3, την ώρα που οι «νυχτερίδες» έχουν 1-6. Ο Νικ Καλάθης άγγιξε το triple double το οποίο δεν το πέτυχε για μία ασίστ, ενώ πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε και ο Ντεσόν Τόμας ο οποίος ήταν πρώτος σκόρερ των νικητών με 19 πόντους. Για τους ηττημένους ο εκπληκτικός Τζόρνταν Λόιντ σταμάτησε στους 27 πόντους. Στις εξέδρες του γηπέδου βρέθηκε και ο Ρικ Πιτίνο. Διαβάστε λεπτομέρειες ΕΔΩ.

Τη μεγαλύτερη νίκη της βραδιάς πάντως πανηγύρισε η Βιλερμπάν η οποία συνεχίζει να εντυπωσιάζει. Οι πρωταθλητές Γαλλίας έκαμψαν εντός έδρας την αντίσταση της ΤΣΣΚΑ Μόσχας με 67-66 προκαλώντας ξανά... σοκ σε ολόκληρη τη διοργάνωση. Το σύνολο του Ζβέζνταν Μίτροβιτς έφτασε τις τέσσερις νίκες εντός έδρας και δεν έχει ηττηθεί ακόμα στο «Αστρομπάλ». Νέα ήττα από αδύναμη ομάδα για την πρωταθλήτρια Ευρώπης που με ρεκόρ 5-2 βρίσκεται πλέον πίσω από τις πρωτοπόρες Μπαρτσελόνα και Αρμάνι Μιλάνο. Διαβάστε λεπτομέρειες ΕΔΩ.

Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι της Παρασκευής (8/11), η Φενέρμπαχτσε έβαλε... φρένο στην κατρακύλα της κι επικράτησε εντός έδρας της Μπάγερν Μονάχου με 90-82. Η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς δυσκολεύτηκε για τριάντα λεπτά αλλά τελικά πανηγύρισε τη δεύτερη φετινή της νίκη, ανεβαίνοντας πλέον στο 2-5, με τους Βαυαρούς οι οποίοι είχαν ταξιδέψει στην Πόλη με έντεκα παίκτες λόγω σημαντικών προβλημάτων τραυματισμών, να έχουν πέσει πλέον στο 3-4. Διαβάστε λεπτομέρειες ΕΔΩ.

Μεγάλο διπλό και για την Μπαρτσελόνα η οποία πέρασε από την έδρα της Ζαλγκίρις με 93-86. Οι «μπλαουγκράνα» είχαν σε μεγάλο βράδυ τον Κόρι Χίγκινς αλλά και τον Νίκολα Μίροτιτς και πέρασαν από το Κάουνας επιστρέφοντας στην κορυφή της βαθμολογίας όπου συγκατοικούν με την εκπληκτική Αρμάνι Μιλάνο. Η τελευταία πριν μία εβδομάδα τους είχε υποχρεώσει στην πρώτη τους φετινή ήττα. Στον αντίποδα οι πρωταθλητές Λιθουανίας έπεσαν στο 3-4. Διαβάστε λεπτομέρειες ΕΔΩ.

Δείτε την αναλυτική βαθμολογία μετά από επτά «στροφές» ΕΔΩ.

Δείτε το πρόγραμμα της όγδοης αγωνιστικής ΕΔΩ.

Διαβάστε για τις 100 νίκες του Αργύρη Πεδουλάκη στον «πράσινο» πάγκο ΕΔΩ.

Διαβάστε τις δηλώσεις του Νικ Καλάθη ΕΔΩ και του Ντεσόν Τόμας ΕΔΩ.

Δείτε τη βράβευση του Ρικ Πιτίνο ΕΔΩ.

Δείτε λεπτομέρειες για την επιστροφή του Νίκου Παππά στην Ευρωλίγκα ΕΔΩ και ΕΔΩ.

Δείτε το φοβερό κάρφωμα του Ντέρικ Ουίλιαμς ΕΔΩ.

Δείτε τη βράβευση του Μπράντον Ντέιβις στην επιστροφή του στο Κάουνας ΕΔΩ.

Δείτε τη φοβερή κίνηση του Ζέλικο Ομπράντοβιτς ΕΔΩ.

Δείτε videos απ' όλα τα παιχνίδια:

https://www.youtube.com/watch?v=nCt2U465tvc

https://www.youtube.com/watch?v=7cbEuwiI-CM

https://www.youtube.com/watch?v=ESWT735kv5w



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ