16.3 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Ο Ντόρσεϊ στο ντραφτ του ΝΒΑ! (pic)

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ δεν άφησε να περάσει πολύς καιρός μετά τις μεγάλες εμφανίσεις του στο τελικό τουρνουά του NCAA και την παρουσία του με τους Όρεγκον Ντακς στο φάιναλ φορ. Κρίνοντας πλέον πως οι συνθήκες είναι ώριμες μετα από δύο επιτυχημένες χρονιές στο πανεπιστήμιο, αποφάσισε να δηλώσει συμμετοχή στο φετινό ντραφτ του ΝΒΑ. Τι σημαίνει αυτό; Πως αν επιλεγεί στον πρώτο γύρο, τότε η Εθνική ομάδα μάλλον θα πρέπει να τον ξεχάσει για φέτος.

Την ανακοίνωση αυτή ο Ντόρσεϊ έκανε μέσω ανάρτησης στο twitter, στην οποία αναφέρει τα εξής:

"Όταν έφτασα στο Όρεγκον πριν από σχεδόν δύο χρόνια, στόχος μου ήταν όχι μόνο να γίνω ο ένας από τους καλύτερους σκόρερ και κορυφαίους γκαρντ στο κολεγιακό μπάσκετ, αλλά και να οδηγήσω τους Ντακς σε αγωνιστικά ύψη που δεν είχε δει ποτέ εδώ και χρόνια. Η συμμετοχή μου στην ομάδα των Ντακς, που πήρε μέρος στο φάιναλ φορ και το ότι ήμουν ο πρώτος σκόρερ του τελικού τουρνουά, ήταν από τις καλύτερες εμπειρίες στη ζωή μου και νιώθω ειλικρινά ευλογημένος που έζησα αυτές τις στιγμές.

Μετά από αυτή τη σπουδαία κολεγιακή εμπειρία, πιστεύω ότι ήρθε η ώρα να κυνηγήσω το όνειρό μου για μια καριέρα στο ΝΒΑ και ανακοινώνω τώρα την πρόθεσή μου να δηλώσω συμμετοχή στο ντραφτ του ΝΒΑ 2017 προσλαμβάνοντας ατζέντη. Μελέτησα προσεκτικά αυτή την απόφαση μαζί με την οικογένειά μου και αισθάνομαι ότι τώρα είναι η σωστή συγκυρία να αναζητήσω το μονοπάτι μου προς μια επαγγελματική καριέρα.

Θα ήθελα πρώτα να ευχαριστήσω τους γονείς μου Τζέριντ και Σάμια Ντόρσεϊ και την αδελφή μου Άσια για την αγάπη τους και την χωρίς όρια υποστήριξή τους, που έκαναν τα μπασκετικά μου όνειρα υλοποιήσιμα. 

Θα ήθελα επίσης να αναγνωρίσω και να ευχαριστήσω για την τρομερή υποστήριξή τους το Πανεπιστήμιο του Όρεγκον, τον κόουτς Ντέινα Άλτμαν και όλο το προπονητικό επιτελείο και το πρόγραμμα των Ντακς, τους σπουδαίους συμπαίκτες μου, τους συμφοιτητές μου στο Γιουτζίν και τους υπέροχους οπαδούς και υποστηρικτές του Όρεγκον. Ήταν μια φανταστική εμπειρία, που πάντα θα έχω στην καρδιά μου και τιμή να εκπροσωπώ το Πανεπιστήμιο του Ορεγκον".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ