18.2 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Ο Ντόντσιτς δεν συγκρίνεται με κανέναν (vids)

Με… μπουγέλο υποδέχθηκαν το Λούκα Ντόντσιτς στα αποδυτήρια οι συμπαίκτες του στους Ντάλας Μάβερικς, μετά το buzzer beater που σημείωσε απέναντι στους Λος Άντζελες Κλίπερς και χάρισε στους Τεξανούς τη νίκη.

Ο 21χρονος γκαρντ/φόργουορντ ήταν ο τελευταίος παίκτης που μπήκε στα αποδυτήρια, καθώς είχε μείνει πίσω για να κάνει δηλώσεις στην τηλεόραση. Οι συμπαίκτες του προετοιμάστηκαν… κατάλληλα, όσο εκείνος έλειπε, και με το που πέρασε την είσοδο των αποδυτηρίων τον έκαναν μούσκεμα.

Μετά το τέλος του ματς στην Disney World του Ορλάντο ο ιδιοκτήτης των Ντάλας Μάβερικς, Μαρκ Κιούμπαν, «υποκλίθηκε» για ακόμα μία φορά στο Σλοβένο, αναφέροντας στον προσωπικό λογαριασμό του σε γνωστή ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης: «Μην προσπαθείτε να τον συγκρίνετε με άλλους. Χαράσσει τη δική του πορεία».

H μητέρα του Λούκα Ντόντσιτς, Μίριαμ Ποτέρμπιν, από την πλευρά της σχολίασε επίσης στο Twitter: «Νομίζω πως δεν έκλαψα τόσο πολύ ούτε όταν τον γεννούσα. Τόσο υπερήφανη για το γιο μου, είναι ένας πραγματικός παίκτης», με ετικέτα: «Ο κόσμος μου όλος».

https://www.youtube.com/watch?v=-NHHuUGhIOc



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ