24.9 C
Athens
Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2024

Ο Ντραγκίσεβιτς πιέζει και ο Άρης πιέζεται

Έχοντας υποδεχτεί όλους τους άλλους παίκτες με τους οποίους συμφώνησε -με τελευταίο τον Μάριο Τσάλμερς- για τον Άρη μένει να συμβεί το ίδιο με τον Βλάντιμιρ Ντραγκίσεβιτς. Το θέμα δεν είναι τόσο απλό όμως αφού μεταξύ των δύο πλευρών έχει προκύψει μια διαφωνία.

 


Ο Μαυροβούνιος είχε υπογράψει το περασμένο καλοκαίρι διετές συμβόλαιο και δεδομένου ότι ο Άρης δεν έκανε στα μέσα Ιουλίου χρήση του opt out που υπήρχε σε αυτό -θα έπρεπε όχι μόνο να τον εξοφλήσει για την πρώτη σεζόν αλλά και να του καταβάλλει άλλες 20 χιλιάδες- ο παίκτης θα πρέπει να συνεχίσει να φοράει τα κιτρινόμαυρα, κάτι που δεν... χαλάει τον Σάββα Καμπερίδη που ήθελε τον παίκτη. Μέχρι εδώ όλα καλά. Αλλού βρίσκεται το πρόβλημα.

 


Ο Ντραγκίσεβιτς διεμήνυσε στους ανθρώπους του Άρη ότι για να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη, θα πρέπει να εξοφληθεί το υπόλοιπο του περσινού συμβολαίου του, 26 χιλιάδες ευρώ. Έχει κάνει ήδη μία υποχώρηση στο θέμα του ύψους της αποζημίωσης του για τον δεύτερο χρόνο, με μία μείωση της τάξης του 20% και θεωρεί ότι για να «τρέξει» αυτή η δεύτερη σεζόν θα πρέπει να εξοφληθεί, απαίτηση που μπορεί να μην δείχνει παράλογη ωστόσο παράλογη δεν μπορεί να θεωρηθεί και η αντιπρόταση του Άρη. «Πάρε τα μισά άμεσα και τα υπόλοιπα σε διάστημα ενός μόνο μήνα». Εκεί είναι η διαφορά τους αφού επί του παρόντος, ο Ντραγκίσεβιτς δεν δέχεται αυτήν την αντιπρόταση και έτσι μένει εκτός προετοιμασίας, ενώ μένει μόνο ένας μήνας πριν την έναρξη του Πρωταθλήματος.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ