22 C
Athens
Κυριακή, 6 Οκτωβρίου, 2024

Ο Ντουράντ «οδηγεί» τους Ουόριορς

Σύνθημα αντεπίθεσης, εν όψει του έκτου τελικού των φετινών πλέι οφ του ΝΒΑ, που θα λάβει χώρα στην «Oracle Arena» (14/06, 04.00), έδωσε ο Κλέι Τόμπσον.

Οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς θα υποδεχθούν τους Τορόντο Ράπτορς στο Όκλαντ και μετά τη νίκη τους στη «Scotiabank Arena» θέλουν ακόμα ένα θετικό αποτέλεσμα, για να ισοφαρίσουν τη σειρά σε 3-3 και να τα δώσουν όλα για την ανατροπή σε έβδομο και τελευταίο ματς, επί καναδικού εδάφους. O 29χρονος γκαρντ αναφέρθηκε στη μεγάλη απώλεια που αντιμετωπίζουν, τον Κέβιν Ντουράντ, δηλώνοντας μεταξύ άλλων: «Το κάνουμε για τον Κέβιν. Το κάνουμε για εκείνον. Μπορώ να σας το πω, θέλει να ανταγωνιστούμε στο υψηλότερο επίπεδο και θα τον σκεφτόμαστε κάθε φορά που πατάμε στο παρκέ».

Ο KD στάθηκε ιδιαίτερα άτυχος στα φετινά πλέι οφ, καθώς τραυματίστηκε αρχικά στο πέμπτο παιχνίδι της ημιτελικής σειράς της Δύσης κόντρα στους Χιούστον Ρόκετς, επέστρεψε στον πέμπτο τελικό απέναντι στους «πτερόσαυρους», αλλά υπέστη ρήξη στον αχίλλειο τένοντα και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, που θα τον αφήσει εκτός παρκέ για σημαντικό χρονικό διάστημα. Αγωνιστικά, δεν μπορεί να βοηθήσει, αλλά οι συμπαίκτες του θα αντλήσουν έξτρα κίνητρο από την ατυχία του, προκειμένου να ανατρέψουν το -μέχρι στιγμής- εις βάρος τους 3-2, για να «κρατήσουν» τον τίτλο στην Καλιφόρνια.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Golden State Warriors (@warriors) στις



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ