20.5 C
Athens
Κυριακή, 6 Οκτωβρίου, 2024

«Ο Ντουράντ θα ξεπεράσει τον ΛεΜπρόν»

Ο Κέβιν Ντουράντ κέρδισε άλλον έναν τίτλο με τους Ουόριορς, ξανά με αντίπαλο τον ΛεΜπρόν Τζέιμς, με τον Κλάιντ Φρέιζιερ να εκφράζει την άποψη πως κάποια στιγμή θα καταφέρει να ξεπεράσει τον «Βασιλιά».

Για πολλούς, ο ΛεΜπρόν Τζέιμς είναι ο καλύτερος μπασκετμπολίστας όλων των εποχών, ενώ υπάρχει μια κατηγορία αρκετών ανθρώπων, που τον κατατάσσουν σε μια ίδια λίστα, με τους κορυφαίους αθλητές. Δεν έχουν όλοι, όμως, την ίδια άποψη, βλέποντας ειδικά τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς να τον κερδίζουν τρεις φορές σε Τελικούς τα τελευταία τέσσερα χρόνια και τον Κέβιν Ντουράντ να τους έχει κάνει να μοιάζουν ανίκητοι.

Ένας από αυτούς, είναι και ο Κλάιντ Φρέζιερ. «Ο Ντουράντ είναι σπουδαίος παίκτης, αλλά διάλεξε να πάει σε μια ομάδα που δεν τον χρειαζόταν στην πραγματικότητα. Είναι στο ίδιο επίπεδο με τον ΛεΜπρόν και πιθανότατα θα τον ξεπεράσει στο μέλλον ως ο καλύτερος παίκτης», είπε ο «θρύλος» των Νικς σε ραδιοφωνικό σταθμό, τονίζοντας ωστόσο ότι «δε θα του δώσω απόλυτη αναγνώριση, που ίσως άξιζε αν έμενε στην Οκλαχόμα και κέρδιζε εκεί έναν τίτλο».

Θα μπορούσε, όμως, να μπει μελλοντικά σε λίστα κορυφαίων παικτών στην ιστορία του μπάσκετ; «Για μένα ναι, ακριβώς επειδή ήταν δύο φορές πρωταθλητής και MVP σε μια ομάδα που δεν τον χρειαζόταν πραγματικά, θα υπάρχει ένας τέτοιος αστερίσκος στο όνομά του», ανέφερε ο Φρέιζιερ, καταθέτοντας μια ξεχωριστή άποψη.

Ο Ντουράντ, πάντως, έχει αρκετό καιρό μπροστά του να τον δικαιώσει, αν και θα έχει αντίπαλο τον «Βασιλιά» φέτος, με το δεύτερο να παίζει στους Λέικερς...



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ