22.7 C
Athens
Κυριακή, 6 Οκτωβρίου, 2024

Ο Ντουράντ δεν έλεγε ούτε «καλημέρα» με τους συμπαίκτες του

Μόνο καλές δεν ήταν οι σχέσεις του Κέβιν Ντουράντ με τους συμπαίκτες του στους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς τους τελευταίους μήνες παραμονής του στην ομάδα του Σαν Φραντσίσκο.

Ο σούπερ σταρ των Μπρούκλιν Νετς πλέον όπως αποκάλυψε ο γνωστός δημοσιογράφος Κρις Χέινς, δεν μιλούσε καθόλου με όλα τα υπόλοιπα αστέρια της ομάδας του Στιβ Κερ.

Μοιάζει απίστευτο όμως είναι αληθινό. Ο καυγάς του με τον Ντρέιμοντ Γκριν είχε ως αποτέλεσμα να «σπάσουν» οι δεσμοί του Ντουράντ με όλους τους συμπαίκτες του.

Ο μοναδικός ο οποίος συνέχισε να έχει επαφές μαζί του ήταν ο Κουίν Κουκ ο οποίος δεν αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του οργανισμού.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Κρις Χέινς:

«Υπήρξε μία φάση που ο Κέβιν Ντουράντ σταμάτησε να μιλάει στους συμπαίκτες του. Δεν είχε κανέναν στην ομάδα, που να είναι κοντά. Ο μόνος που ήταν πραγματικά κοντά του ήταν ο Κουίν Κουκ, με τον οποίο κατάγονται από το ίδιο μέρος. Όμως, ο Κουκ είναι νεαρός και δεν έχει τόσο μεγάλη υπόσταση μέσα στην ομάδα. Ύστερα από όσα έγιναν με τον Ντρέιμοντ Γκριν και τις φήμες για τους Νικς, ο Ντουράντ σταμάτησε να μιλάει. Ένιωσε πως αν έλεγε κάτι ο κόσμος θα το ερμήνευε ως ότι σκέφτεται τη free agency. Μπορούσατε να τον δείτε να φεύγει μόνος του από το γήπεδο και να πηγαίνει μόνος του σε αυτό. Πραγματικά, δεν μιλούσε σε κανέναν».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ