22.7 C
Athens
Κυριακή, 6 Οκτωβρίου, 2024

Ο Ντουράντ αποφάσισε: Στους Νετς με Ίρβινγκ και Τζόρνταν! (pic)

Η μεγάλη απόφαση ελήφθη και ο Κέβιν Ντουράντ είναι πια παίκτης των Νετς, με την ομάδα του Μπρούκλιν να παίρνει την υπογραφή του για τα επόμενα 4 χρόνια, ενώ μαζί του θα αγωνιστούν οι Κάιρι Ίρβινγκ και ΝτιΆντρε Τζόρνταν, δημιουργώντας μια μεγάλη τριάδα.

Ο Κέβιν Ντουράντ αποφάσισε και μια μεγάλη τριάδα δημιουργείται στην Νέα Υόρκη. Οι Μπρούκλιν Νετς έκαναν δικό τους έναν εκ των πιο ποθητών παικτών στην free agency του ΝΒΑ και με ένα σμπάρο πέτυχαν... τρία τρυγόνια. Κι αυτό, γιατί μαζί με τον Ντουράντ, στην ομάδα θα έρθουν οι Κάιρι Ίρβινγκ και ΝτιΆντρε Τζόρνταν, σε ένα ρόστερ που, αν όχι φέτος, τουλάχιστον τη σεζόν 2020-2021 θα πάει... φουλ για πρωτάθλημα, αν σκεφτούμε ότι τώρα ο πρώτος είναι τραυματίας όλη την επόμενη χρονιά.

Ο «KD» αναμένεται να πάρει 164 εκατομμύρια δολάρια για τα επόμενα 4 χρόνια, ενώ στο ίδιο διάστημα ο μέχρι πρότινος ηγέτης των Σέλτικς θα έχει λαμβάνειν 141 εκατομμύρια. Παράλληλα, τους Νικς αφήνει ο Τζόρνταν, που μέχρι τώρα διεκδικούσαν τους προηγούμενους δύο, συντάσσοντας τις δυνάμεις του μαζί με τις δικές τους, ώστε οι Νετς να αναδειχθούν ως η νέα υπερδύναμη στο ΝΒΑ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ