24.3 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Ο Ντομάντας έγινε… Σαμπόνις (vids)

Οι Ιντιάνα Πέισερς δείχνουν πως φέτος βρίσκονται στο σωστό δρόμο. Ηγέτης τους; Ένας τύπος με γνωστό επίθετο, ο οποίος βρίσκεται στην καλύτερη στιγμή της καριέρας του και ίσως να έχει διαψεύσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο όσους πίστευαν πως είχε φτάσει στο ταβάνι του πριν από χρόνια. Ο Ντομάντας Σαμπόνις ξεφεύγει από την πελώρια –κυριολεκτικά και μεταφορικά- σκιά του μπαμπά Άρβινας και το έδειξε στη νίκη επί των Καβαλίερς με 119-99.

Ο Σαμπόνις άγγιξε το triple double με 25 πόντους, έντεκα ριμπάουντ και επτά ασίστ, κάνοντας μόνο ένα λάθος σε 37’ που αγωνίστηκε! Μία ακόμη πεντάδα είχε διψήφιο αριθμό πόντων από τους Πέισερς που έφτασαν στο 4-1 και αποχαιρέτησαν στο 2020 με νίκη: Ο ΜακΝτέρμοτ σημείωσε 18 πόντους, ο Μπρόγκντον 17, ο Ολαντίπο 16 (8 α), ο Τέρνερ 14 και ο Άαρον Χόλιντεϊ 11. Για τους Καβαλίερς Σέξτον (28) και Γκάρλαντ (21) ήταν οι πρώτοι σκόρερ, ο Αντρέ Ντράμοντ είχε double double με έντεκα πόντους και 13 ριμπάουντ, ενώ σημαντική βοήθησε έδωσε στο... μάζεμα των «σκουπιδιών» και ο ΤζαΒάλ ΜακΓκι με 13.

Οι Πέισερς ενημέρωσαν και για την κατάσταση του Τι Τζέι Ουόρεν, ο οποίος υπέστη κάταγμα κόπωσης και θα υποβληθεί σε επέμβαση. Στην ανακοίνωση αναφέρεται πως δεν υπάρχει ξεκάθαρο χρονοδιάγραμμα για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση και πως θα γίνεται τακτικά ενημέρωση από την ομάδα.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ