21.3 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

“Ο Ντιό έχει προτάσεις από Ολυμπιακό και Φενέρ” (vid)

Για τα μάτια του Αντουάν Ντιό... σφάζονται Ολυμπιακός και Φενέρμπαχτσε, όπως αναφέρει ισπανικό δημοσίευμα!

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα "las provincias" εμπλέκει τους "ερυθρόλευκους" και τους πρωταθλητές Ευρώπης σε σενάριο απόκτησης του Γάλλου γκαρντ της Βαλένθια. Ο Ντιό δεν έχει ανανεώσει ακόμα με τις "νυχτερίδες" και, όπως φαίνεται, δύσκολα θα παραμείνει.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι πρωταθλητές Ισπανίας δεν μπορούν να πλησιάσουν τις προτάσεις του Ολυμπιακού και της Φενέρ, καθιστώντας σχεδόν αδύνατη την ανανέωση του συμβολαίου του. Μάλιστα η πρώτη που ενδιαφέρθηκε για τον παίκτη ήταν η Αναντολού Εφές. Η μόνη ελπίδα της Βαλένθια είναι αποσύρουν το ενδιαφέρον τους οι δύο ομάδες ή να αποφασίσει ο Ντιό να παραμείνει. Βέβαια πολλά θα εξαρτηθούν και από τον Άαρον Τζάκσον που ακόμα δεν έχει κλείσει σε κάποια ομάδα.

Ο Τσους Βιδορέτα θα ήθελε όσο τίποτα να κρατήσει τον Ντιό στην Βαλένθια, ωστόσο, κατά το ισπανικό μέσο, αυτό φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο σενάριο. Ο 28χρονος Γάλλος είχε μεγάλη συνεισφορά, σε μια χρονιά που οι "νυχτερίδες" κατέκτησαν για πρώτη φορά το πρωτάθλημα, έπαιξαν στον τελικό του κυπέλλου ενώ ήταν φιναλίστ και στο EuroCup.

Ο Ντιό είχε 8.7 πόντους, 1.6 ριμπάουντ, 4.4 ασίστ και 1.6 κλεψίματα σε 14 ματς στο EuroCup.  Αντίστοιχα στην ACB "έγραψε" 8.1 πόντους 2.1 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 1.1 κλεψίματα σε 38 αγώνες. Θυμίζουμε ότι ο Ντιό βρίσκεται υπό το καθεστώς "tanteo", όπου αν ο παίκτης παρουσιάσει μια πρόταση από άλλο κλαμπ, η νυν ομάδα του έχει το δικαίωμα να "ματσάρει" την προσφορά και να τον κρατήσει μέσα σε πέντε ημέρες. Ωστόσο αν αποχωρήσει για το εξωτερικό, τα δικαιώματά του  στην Ισπανία παραμένουν στον σύλλογο.

Δείτε στιγμιότυπα του Ντιό απέναντι στην Ρεάλ:

https://www.youtube.com/watch?v=YpKpCGauBZM

Photo credits: AS



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ