20.2 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Ο Ντιρκ και το «μπρέικ» με ανατροπή (vid)

Το ΝΒΑ γύρισε το χρόνο πίσω, στον Ιούνιο του 2011, και θυμήθηκε την τρομερή ανατροπή των Ντάλας Μάβερικς απέναντι στους Μαϊάμι Χιτ στην «American Airlines Arena».

Οι Τεξανοί έχασαν στον πρώτο τελικό με 92-84, αλλά στο δεύτερο έκαναν το «μπρέικ» και ισοφάρισαν τη σειρά σε 1-1, κερδίζοντας με 95-93 ύστερα από λέι απ του Ντιρκ Νοβίτσκι, ο οποίος αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ τους με 24π. και πρώτος ριμπάουντερ με έντεκα ριμπάουντ, ενώ ο Ντουέιν Ουέιντ των γηπεδούχων ήταν πρώτος σκόρερ του ματς με 36π. Οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν να χάνουν με διαφορά 15π., αλλά έκαναν την ανατροπή, με το Γερμανό με πέντε διαδοχικούς πόντους στο φινάλε να «κλειδώνει» την επικράτησή τους.

Η σειρά μεταφέρθηκε για τις επόμενες τρεις αναμετρήσεις στο «American Airlines Center», με το σκορ να γίνεται 3-2 για τους παίκτες του Ρικ Καρλάιλ, οι οποίοι επιστρέφοντας στη Φλόριντα έκαναν το 4-2 και πανηγύρισαν τον πρώτο -και μοναδικό, μέχρι σήμερα- τίτλο στην ιστορία της ομάδας. Δείτε, στο βίντεο που ακολουθεί, ολόκληρο το δεύτερο τελικό ανάμεσα στους «Μαβς» και τους Μαϊάμι Χιτ

https://www.youtube.com/watch?v=bWTvCZjQx3c



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ