19.2 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Ο Ντινγουίντι και ο κορωνοϊός

Ο Σπένσερ Ντινγουίντι είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα του πόσο μπορεί να ταλαιπωρήσει ο κορωνοϊός ένα νέο άνθρωπο, που ως αθλητής υποτίθεται ότι έχει άριστη φυσική κατάσταση, εφόσον αυτός νοσήσει. Διότι η αλήθεια είναι πως τα κρούσματα μεταξύ των παικτών του ΝΒΑ είναι μεν αρκετά, όμως τα περισσότερα από αυτά είναι ασυμπτωματικά ή με πολύ ελαφρά συμπτώματα.

Ο Ντινγουίντι, όμως, νόσησε και παρότι έχουν περάσει δέκα μέρες από τότε που έμαθε ότι έχει προσβληθεί, δε μπορεί ακόμα να συνέλθει. Ο ίδιος κρατά ένα είδος ημερολογίου στο twitter ενημερώνοντας για την πορεία της υγείας του και από αυτό φαίνεται ότι αν αρρωστήσεις από κορωνοϊό, δεν ξεμπερδεύεις εύκολα.

Τις πρώτες έξι μέρες ο άσος των Νετς δεν μπορούσε καν να σηκωθεί από το κρεβάτι, όπου παρέμενε με πυρετό και βήχα. Η ομάδα του του είχε στείλει ένα ποδήλατο και κάποια βαράκια για να μπορέσει να διατηρήσει μια κάποια φόρμα, αλλά δεν είχε τη δύναμη ούτε καν να φτάσει σε αυτά! Δεν τα χρησιμοποίησε καθόλου αυτό το εξαήμερο.

Σήμερα, κι ενώ έχουν περάσει δέκα μέρες από τότε που νόσησε, μπορεί να κάνει λίγο ποδήλατο, αλλά εξακολουθεί να ζαλίζεται, ενώ ο βήχας, η καταρροή και ο πονοκέφαλος συνεχίζουν να τον ταλαιπωρούν.

Ο Ντιγουίντι λέει ότι αν το τεστ που θα κάνει σήμερα βγει αρνητικό, τότε από την Τρίτη θα μπορέσει να αρχίσει προπονήσεις με την ομάδα. Και προφανώς να ταξιδέψει στο Ορλάντο. Αλλά έχει ταλαιπωρηθεί πολύ και η απόφαση για να παίξει στην επανεκκίνηση της σεζόν δεν θα είναι εύκολη.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ