22.7 C
Athens
Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου, 2024

Ο Ντέιβις θέλει Μιλγουόκι!

Μέχρι τώρα προσπαθούσαμε να καταλάβουμε ποιες ομάδες θέλουν και μπορούν να διεκδικήσουν τον Άντονι Ντέιβις. Δεν ξέραμε, όμως, τι θέλει ο ίδιος ο παίκτης. Πού θα προτιμούσε να πάει.

Το μυστήριο λύθηκε πριν από μερικές ώρες, αν πιστέψουμε τουλάχιστον τον Σαμς Καράνια, ο οποίος πάντως συνήθως δεν λαθεύει. Ο ΝBA insider του Athletic.com ανέφερε σε ρεπορτάζ του ότι τη Δευτέρα οι εκπρόσωποι του Ντέιβις ενημέρωσαν τους Πέλικανς πως ο πελάτης τους θα προτιμούσε να δοθεί με ανταλλαγή σε μία από τις παρακάτω τέσσερις ομάδες: τους Λέικερς και τους Νικς, τους οποίους έτσι κι αλλιώς ήταν γνωστό ότι προτιμούσε, τους Κλίπερς και τους Μπακς.

Ναι. Τον Άντονι Ντέιβις ιντριγκάρει η ιδέα να παίξει συμπαίκτης με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο!

Βέβαια, όταν ο Ντέιβις λέει ότι θέλει να παίξει σε μια ομάδα, σημαίνει πως παράλληλα έχει κάνει τη έρευνά του και έχει διαπιστώσει πως η ομάδα αυτή μπορεί να τον αποκτήσει. Έχει δηλαδή τα ανταλλάγματα εκείνα που θα μπορούσαν να δελεάσουν τους Πέλικανς ώστε να κάνουν το deal. Και η αλήθεια είναι πως οι Μπακς έχουν τη δυνατότητα να φτιάξουν ένα ελκυστικό για την ομάδα της Νέας Ορλεάνης πακέτο.

Θα μπορούσαν, για παράδειγμα, να προσφέρουν τους Έρικ Μπλέντσο και Μάλκολμ Μπρόγκντον, των οποίων τα συμβόλαια λήγουν το καλοκαίρι και μένουν ελεύθεροι, να προσθέσουν σε αυτούς και τον φόργουορντ Τόνι Σνελ, τον οποίο θέλουν έτσι κι αλλιώς να ξεφορτωθούν, διότι τους κοστίζει πάνω από 10 εκ. δολάρια ετησίως, συν κάποια draft picks. Σκέφτεστε μια ομάδα με Γιάννη, Ντέιβις και Κρις Μίντλετον; Φουλ για πρωτάθλημα θα πήγαινε φέτος.

Μέχρι στιγμής δεν έχει ακουστεί να έγινε κάποια κρούση από πλευράς Μιλγουόκι. Ίσως τώρα που μαθεύτηκε ότι ο Ντέιβις θα ήθελε να παίξει εκεί, να υπάρξει κινητοποίηση. Ό,τι είναι να γίνει πάντως, πρέπει να γίνει μέχρι την Πέμπτη, οπότε λήγει η προθεσμία για τις ανταλλαγές. Μετά θα πάμε στο καλοκαίρι.

Κι εκεί θα υπάρχουν πολύ δυνατοί και οι Σέλτικς, οι οποίοι έχουν διαμηνύσει στους Πέλικανς να περιμένουν. Θυμίζουμε ότι η ομάδα της Βοστόνης δεν μπορεί να κινηθεί τώρα για τον παίκτη, διότι υπάρχει ένα ζήτημα με την ταυτόχρονη παρουσία του Κάιρι Ίρβινγκ στο ρόστερ τους.

Στο μεταξύ οι συζητήσεις των Λέικερς με τους Πέλικανς φαίνεται να έχουν "κολλήσει", ενώ οι Νικς δύσκολα θα μπορέσουν να φτιάξουν ελκυστικό πακέτο από τη στιγμή που παραχώρησαν τον Πόρζινγκις στο Ντάλας. 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ