17.5 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Ο Ναβάρο και το ρεκόρ της Μπαρτσελόνα (vid)

Σαν σήμερα πριν από τέσσερα χρόνια, στις 15 Απριλίου του 2016, η Μπαρτσελόνα ευστόχησε σε δεκαέξι τρίποντα σε έναν αγώνα κι έγραψε ιστορία, στο 300ό παιχνίδι του Χουάν Κάρλος Ναβάρο στην Ευρωλίγκα.

Στα πλέι οφ της αγωνιστικής περιόδου 2015-2016 οι δύο αντίπαλοι συναντήθηκαν στο «Basket Hall», με τους Καταλανούς να κυριαρχούν με 92-66, ευστοχώντας σε δεκάξι τρίποντα, επίδοση-ρεκόρ τότε. Ο αρχηγός των «μπλαουγκράνα», στο 300ό ματς του στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της γηραιάς ηπείρου, είχε βάλει απέναντι στο συγκρότημα του Γιώργου Μπαρτζώκα 4/6, με το Στράτο Περπέρογλου να ακολουθεί σε απόδοση με 3/4. Ωστόσο, οι Ρώσοι ήταν εκείνοι που εν τέλει εξασφάλισαν την πρόκρισή τους στο Φάιναλ Φορ, για πρώτη φορά στην ιστορία τους.

Η Εφές Αναντόλου, το 2019, «έσπασε» το ρεκόρ με τα περισσότερα εύστοχα τρίποντα στην ιστορία των πλέι οφ της Ευρωλίγκας βάζοντας δεκαεφτά απέναντι στην Μπαρτσελόνα, στην πέμπτη και τελευταία αναμέτρηση της σειράς (80-71), εξασφαλίζοντας παράλληλα την πρόκρισή της στο Φάιναλ Φορ της Βιτόρια, για πρώτη φορά.

https://www.youtube.com/watch?v=fYiARzg1UC4



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ