26.6 C
Athens
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Ο νέος «Σούπερμαν» είναι Έλληνας (vid)

Το διάδοχό του έχρισε ο Σακίλ Ο’ Νιλ, τονίζοντας πως το παρατσούκλι του «Σούπερμαν» ανήκει πλέον στο Γιάννη Αντετοκούνμπο.

O 46άχρονος παλαίμαχος σέντερ, τέσσερις φορές πρωταθλητής ΝΒΑ και μέλος τόσο του Naismith Memorial Basketball Hall of Fame όσο και του FIBA Hall of Fame, χαρακτηριζόταν ως «Σούπερμαν» εξαιτίας των εντυπωσιακών καρφωμάτων του. Έχοντας αποσυρθεί από το 2011 από την ενεργό δράση, κανείς παίκτης στο πέρασμα των χρόνων δεν το είχε εντυπωσιάσει, μέχρι που εμφανίστηκε ο «Greek Freak». Ο 23χρονος γκαρντ/φόργουορντ των Μιλγουόκι Μπακς συνεχώς εξελίσσεται κι ανάγκασε ακόμα και το Σακίλ Ο’ Νιλ να υποκλιθεί στο ταλέντο του.

«Δεν έχω δώσει ποτέ αυτό το παρατσούκλι μου σε κανέναν, αλλά το δίνω σε αυτόν. Είναι ο νέος "Σούπερμαν" του ΝΒΑ», ανέφερε για τον Έλληνα διεθνή ο «Shaq» στην εκπομπή του Στέφεν Α. Σμιθ στο ESPN. «Ξέχνα τους Μπόστον Σέλτικς. Ο "Greek Freak" είναι ο MVP τώρα. Ούτε εγώ έβαζα τρίποντα, αλλά κυριαρχεί. Αυτό είναι που μου αρέσει. Κυριαρχεί στη ρακέτα, πάει προς το καλάθι και καρφώνει, δεν κάνει τίποτα περίεργα. Έκανε κάτι τις προάλλες κι είπα "Αυτό το παιδί, το κατέχει το άθλημα". Και ξέρεις τι; Δεν θέλω οι ψηλοί να σουτάρουν τρίποντα. Καθίστε στη ρακέτα και κυριαρχήστε όπως αυτό το παιδί», συμπλήρωσε. Ο παρουσιαστής, μάλιστα, τον ρώτησε εάν είναι σίγουρος για την απόφασή του, να παραχωρήσει το παρατσούκλι του στο Γιάννη Αντετοκούνμπο, κι εκείνος ήταν κάθετος: «Είναι τιμή μου και χαρά μου».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ