23.2 C
Athens
Σάββατο, 5 Οκτωβρίου, 2024

Ο νέος Προμηθέας των 500+ αγώνων στην Basket League

Πρόκειται για την ομάδα που έχει προχωρήσει περισσότερο από κάθε άλλη στην υλοποίηση του σχεδιασμού της για τη νέα περίοδο. Ο Προμηθέας «χτίζει» πατώντας στα σίγουρα, με παίκτες που ξέρουν καλά την Basket League. Πόσο καλά;

 

Οι παραμένοντες, αυτοί που ανανέωσαν τα συμβόλαια τους, αυτοί αποκτήθηκαν και αυτοί που συμφώνησαν και μένει να ανακοινωθούν, ξεπερνούν τα 500 ματς στην κατηγορία. Δεν είναι και λίγα. Άλλωστε έχει δρόμο ακόμη το καλοκαίρι μαζί και η συμπλήρωση του ρόστερ των Πατρινών.

 

Ο Προμηθέας ανανέωσε ήδη τα συμβόλαια του Νίκου Γκίκα και του Πέτρου Γερομιχαλού που έχουν 86 και 21 παιχνίδια αντίστοιχα στην Basket League, ενώ το ίδιο θα κάνει και με τον Μο Φαγιέ με τον οποίο έχει επίσης συμφωνήσει. Ο Σενεγαλέζος μπήκε στη διάρκεια της προηγούμενης σεζόν στη λίστα των ξένων που έφτασαν σε τριψήφιο αριθμό αγώνων στο ελληνικό Πρωτάθλημα. Τελείωσε την περίοδο φτάνοντας τα 102 ματς ενώ στην Πάτρα συνεχίζει και ο Δημήτρης Γράβας που έκανε τα πρώτα 11 παιχνίδια του στη σεζόν που πέρασε.

 

Σε αυτούς προστέθηκαν ως νέα πρόσωπα ο Χρήστος Σαλούστρος που έχει πατήσει 110 φορές τα παρκέ της Basket League, ο Σταύρος Τουτζιαράκης που έχει 86 ματς καριέρας σε αυτήν και ο Γιάννης Δημάκος που έχει 26.

 

Η καταμέτρηση όμως δεν τελειώνει εδώ αφού ο Προμηθέας έχει συμφωνήσει, χωρίς να τους έχει ανακοινώσει ακόμη, με τους Τρέβορ Ρέλεφορντ και Σον Έβανς που έχουν κάνει 54 και 15 συμμετοχές στο ελληνικό Πρωτάθλημα αντίστοιχα.

 

Σύνολο; 511 παιχνίδια στην Basket League που δείχνουν πως στην Πάτρα φτιάχνεται μια ομάδα με «μπαρουτοκαπνισμένους» παίκτες.

 

Photo Credits: Eurokinissi



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ