21.6 C
Athens
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Ο νέος ΠΑΣ Γιάννινα (pics)

Ο ΠΑΣ Γιάννινα πραγματοποίησε την επίσημη παρουσίασή του στα Ιωάννινα, πριν ριχθεί στη «μάχη» του νέου πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών.

Το ηπειρώτικο συγκρότημα θα πάρει μέρος για πρώτη φορά στην ιστορία του στη μεγάλη κατηγορία. Οι παίκτριες του Γιώργου Σιαμέτη, πριν από την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών τους, βρέθηκαν στην καφετέρια/μπαρ «PreSident» και χαλάρωσαν σε οικογενειακό κλίμα. Παράλληλα, πραγματοποίησαν και την κλήρωση δύο καρτών διαρκείας για ισάριθμους τυχερούς φιλάθλους του.

Με ανακοίνωσή τους από τον ΠΑΣ Γιάννινα: «Ευχαριστούμε θερμά το President που είναι για ακόμη μία χρονιά χορηγός μας, στηρίζοντας την προσπάθεια της ομάδας μας!».

Στην πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος, το Σάββατο (12/10, 14.00), ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει δύσκολη αποστολή να φέρει εις πέρας καθώς θα τεθεί αντιμέτωπος με τον περσινό νταμπλούχο Ολυμπιακό στο ΝΚΓ Ιωαννίνων.

Παράλληλα, πραγματοποιήθηκε η επίσημη φωτογράφιση της ομάδας, με τους διοικούντες τις «κυανόλευκες» να δίνουν στη δημοσιότητα σχετικές φωτογραφίες…



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ