20.7 C
Athens
Κυριακή, 6 Οκτωβρίου, 2024

Ο νέος Μπογκντάνοβιτς (vid)

Οι Μπρούκλιν Νετς ήταν αυτοί που έφεραν τον Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς στο ΝΒΑ και δικαιώθηκαν. Αποδείχθηκε πολύ καλός, τους βοήθησε πολύ μέχρι που τον Φεβρουάριο έφυγε για άλλες πολιτείες. Τώρα αναζητούν τον επόμενο Μπογκντάνοβιτς. Και σύμφωνα με δημοσιεύματα στις ΗΠΑ, έχουν ερωτευτεί τον Ρόντιον Κούρουκς.

Τον 19χρονο Λετονό, που ανήκει στην Μπαρτσελόνα και φέτος έπαιξε στη Β' ομάδα της, μέχρι που ο Γιώργος Μπαρτζώκας τον κάλεσε ξαφνικά στην πρώτη ομάδα και μάλιστα τον χρησιμοποίησε για 3 λεπτά στο αγώνα του Μαρτίου με τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι. Δεν έγινε τυχαία όλο αυτό. Εκείνη την ημέρα βρισκόταν στο γήπεδο ο τζένεραλ μάνατζερ των Νετς, Σον Μαρκς, και η Μπαρτσελόνα ήθελε να του δώσει την ευκαιρία να τον δει από κοντά.

Ο Μαρκς έχει σχηματίσει τις καλύτερες εντυπώσεις για τον Κούρουκς και γενικά τα σχόλια που ακούγονται γι' αυτόν και τις δυνατότητές του στις ΗΠΑ είναι ιδιαίτερα κολακευτικά. Το μόνο πρόβλημα για τους Νετς είναι ότι φέτος έχουν δύο πικ πρώτου γύρου στο ντραφτ χαμηλά, στο νούμερο 22 και στο νούμερο 27. Αν σταθούν τυχεροί, θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι θα επιλέξουν τον Λετονό στο 22. Όμως είναι πολύ πιθανό να βρεθεί άλλη ομάδα νωρίτερα να τον πάρει. 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ