19.2 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Ο Νέντοβιτς πήρε θέση στο… θρίλερ Τζόκοβιτς (pics+vid)

Διαστάσεις θρίλερ έχει λάβει η υπόθεση Νόβακ Τζόκοβιτς, με τον Σέρβο σταρ του τένις να τελεί υπό απέλαση από την Αυστραλία, ενώ οδηγείται σε ειδικό ξενοδοχείο για μετανάστες, αναμένοντας τις δικαστικές αποφάσεις.

Ο Τζόκοβιτς ταξίδεψε για το Australian Open διεκδιώντας είσοδο με ειδική ιατρική εξαίρεση, όντας ανεμβολίαστος, όμως η Αυστραλιανή Κυβέρνηση τηρώντας κατά γράμμα τους νόμους που ισχύουν στη χώρα για την αποτροπή της εξάπλωσης της πανδημίας, δεν την δέχτηκε.

Ο Τζόκοβιτς πέρασε ώρες στο αεροδρόμιο, οι δικηγόροι του έχουν κάνει προσφυγή σε τοπικά δικαστήρια ζητώντας να του επιτραπεί η είσοδος και ενώ αυτή θα εκδικαστεί τη Δευτέρα, στο μεσοδιάστημα μπορεί η Κυβέρνηση να τον απελάσει.

Θέση στο μεγάλο αυτό θέμα πήρε και ο συμπατριώτης του «Νόλε», παίκτης του Παναθηναϊκού Νεμάνια Νέντοβιτς. Σε σχετική ερώτηση ακολούθου του στο twitter, απάντησε ότι ο κάθε άνθρωπος θα πρέπει να είναι ελεύθερος για να κάνει ό,τι θέλει με το σώμα του, εκφράζοντας έτσι τη συμπαράστασή του στην στάση που έχει τηρήσει ο Τζόκοβιτς σχετικά με τον εμβολιασμό.

 

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ