21.6 C
Athens
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Ο Νέντοβιτς και οι… κλεψύδρες της επιστροφής

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς συνεχάρη την ομάδα του Παναθηναϊκού για τη νίκη επί του Περιστερίου (68- 74), με την Πράσινη ΚΑΕ να απαντάει με μία καρδιά και να κάνει ακόμη μία νύξη για την επιστροφή του στα γήπεδα.

Ο παίκτης των Πρασίνων μπορεί να απουσίαζε για άλλο ένα παιχνίδι από την αποστολή του Παναθηναϊκού, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι βρίσκεται μακριά από την ομάδα του. Λίγη ώρα νίκη του Παναθηναϊκού επί του Περιστερίου, ο Σέρβος γκαρντ σχολίασε το παιχνίδι μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο τουίτερ, γράφοντας "Μεγάλη ΝΙΚΗ!" ενώ άμεση ήταν και η απάντηση των "Πρασίνων", με τον λογαριασμό της ομάδας να σχολιάζει στον Σέρβο με μία πράσινη καρδιά και μία.. κλεψύδρα:

https://twitter.com/paobcgr/status/1374020687149563905

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς θυμίζουμε ότι βρίσκεται εκτός για πάνω από ένα μήνα, εξαιτίας του τραυματισμού του στις αρχές του Φεβρουαρίου, λίγο πριν το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο Βελιγράδι, όπου συνεχίζει την αποθεραπεία του. Η κλεψύδρα της ομάδας του Παναθηναϊκού αλλά και εκείνη που ο ίδιος ανέβασε πριν λίγες ημέρες, σίγουρα αποτελούν ένα σημάδι της επιστροφής του στα γήπεδα, με τον ίδιο να πλησιάζει σιγά σιγά στην τελική ευθεία και τον Οντέτ Κάτας να αναμένει νεότερα τις επόμενες ημέρες, καθώς ο Σέρβος πλησιάζει το 100% της αποθεραπείας του.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ