16.4 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Ο «μύθος» του Νίκου Σαμαρά ποτέ δεν ξεχάστηκε (vids+pics)

Ιδιαίτερο χαρακτήρα απέκτησε ο αγώνας του Ηφαίστου με τον Παναθηναϊκό στη Λήμνο, καθώς ο πρώτος απέτισε φόρο τιμής στον Νίκο Σαμαρά, με όλο το γήπεδο να βρίσκεται... στο πόδι για το «μύθο» του ελληνικού βόλεϊ.

Ο Νίκος Σαμαράς δε βρίσκεται στη ζωή τα τελευταία έξι χρόνια, αλλά κανείς δεν τον έχει ξεχάσει. Αυτό ισχύει πολύ περισσότερο για τον κόσμο της Λήμνου, αφού άλλωστε το Κλειστό όπου αγωνίζεται, μεταξύ άλλων, ο Ήφαιστος, έχει πάρει το δικό του όνομα. Είχε έρθει, πια, η ώρα να φανεί η εκτίμηση στην προσφορά του στον ελληνικό αθλητισμό, με μία εκδήλωση που του άξιζε απέναντι σε ένα μεγάλο αντίπαλο.

Το ματς με τον Παναθηναϊκό ταίριαζε... γάντι σε αυτή την περίσταση, με το Κλειστό να γεμίζει και άπαντες να σηκώνονται όρθιοι για την ιερή στιγμή. Μια μεγάλη πλακέτα με φανέλα, που είχε το όνομά του, υπήρχε στο κέντρο του γηπέδου ως προσφορά στην οικογένειά του, ενώ αμέσως μετά ο πρόεδρος του Ηφαίστου, Σπύρος Πούμπουρας, βράβευσε τον Στράτο Δούκα, πατέρα της συζύγου του Νίκου Σαμαρά, Έλενας Δούκα Σαμαρά, η οποία δεν μπορούσε να παρουσιαστεί λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων στο γήπεδο.

Ακολούθησε ένας συγκλονιστικός λόγος του κυρίου Δούκα, που ευχαρίστησε την οικογένεια Πούμπουρα και τον κόσμο της Λήμνου, όπως και το σύνθημα «Νίκο Σαμαρά, ποτέ δε σε ξεχνάμε κι ας είσαι εκεί ψηλά», από τους φίλους του «τριφυλλιού». Με την φανέλα της ομάδας, άλλωστε, είχε αγωνιστεί τη διετία 2000-2002 ο εκλιπών σπουδαίος αθλητής.

Δείτε σχετικό οπτικοακουστικό υλικό...



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ