23.8 C
Athens
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Ο μόνιμος και ο…πρωτάρης

Ο Μάκης Γιατράς είχε δηλώσει πριν το πέμπτο παιχνίδι με την ΑΕΚ, ότι ο ίδιος και ο Προμηθέας Πατρών θα επέστρεφαν στο ΟΑΚΑ, και εκεί θα βρεθούν σήμερα (19:30, COSMOTE Sport 4), ώστε να αντιμετωπίσουν τον Παναθηναϊκό, στον πρώτο τελικό της ιστορίας τους.

Ο πρωταθλητής αποτελεί το μεγάλο φαβορί της σειράς, έχοντας ως στόχο να κατακτήσει το τρίτο του διαδοχικό πρωτάθλημα και το 37ο συνολικά. Ο μόνιμος σε τελικούς Παναθηναϊκός συμμετέχει σε τέτοιον για 17η φορά στη σειρά, με την τελευταία φορά που ήταν εκτός να ήταν την αγωνιστική περίοδο 2001-2002. Επίσης, δεν έχει ηττηθεί ποτέ από τον Προμηθέα, ενώ έχει πάρει 20 φορές το πρωτάθλημα έχοντας τον πλεονέκτημα έδρας. Ο Ρικ Πιτίνο δεν αντιμετωπίζει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα, καθώς και ο Λούκας Λεκαβίτσιους προπονήθηκε χθες και επανέρχεται. 

Ο Μάκης Γιατράς και οι παίκτες του, ζούνε το δικό τους όνειρο, και μετά τους περσινούς μικρούς τελικούς, και την 4η θέση, έκαναν ένα βήμα παραπάνω, και σίγουρα θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό, θέλοντας να απολαύσουν το επίτευγμα του.

Οι «πράσινοι» θα τιμήσουν στο ημίχρονο της αναμέτρησης τον Δημήτρη Κοκολάκη, ενώ διαιτητές της αναμέτρησης είναι οι κ.κ. Γ. Πουρσανίδης, Ανδρικόπουλος και Μπήτης. Την Τετάρτη (12/6, 18:30) θα διεξαχθεί στο «Δ. Τόφαλος» της Πάτρας το δεύτερο παιχνίδι. Το πρωτάθλημα κρίνεται στις τρεις νίκες.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ