17.1 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Ο Μπράουν και οι άλλοι κορυφαίοι γκαρντ (pics)

Στους υποψήφιους για την κορυφαία πεντάδα του φετινού Basketball Champions League είναι και ο Ρίον Μπράουν, του Προμηθέα Πατρών.

Στη δεύτερη συμμετοχή του στο BCL, ο 27χρονος γκαρντ/φόργουορντ είδε το όνομά του ανάμεσα στα δέκα, από τα οποία θα επιλεχθούν τα πρώτα δύο μέλη της καλύτερης πεντάδας της κανονικής περιόδου της διοργάνωσης. Θα ακολουθήσουν άλλες δύο λίστες με υποψήφιους, για τους κορυφαίους φόργουορντ και τους κορυφαίους σέντερ. Ο Αμερικανός του πατρινού συγκροτήματος είχε φέτος κατά μέσο όρο 15,3π., 4,8 ριμπάουντ και 1,9 ασίστ σε δεκατέσσερα παιχνίδια (27.1 λεπτά συμμετοχής), ενώ στην πρώτη παρουσία του τη σεζόν 2016-2017 με την Κατάγια οι μ.ό. του ήταν 17,9π., 5,5 ριμπάουντ και 2,8 ασίστ σε δέκα ματς (30.5’).

Υποψήφιοι είναι, ακόμα, οι Πάρις Λι (Αντβέρπ), Τζέρεμι Σένγκλιν (Ναντέρ), Ταϊρίς Ράις (Μπάμπεργκ), Κέβιν Πάντερ (Βίρτους Μπολόνια), Κέντρικ Πέρι (Νίζνι Νόβγκοροντ), Μαρκίζ Χάινς (Βενέτσια), Τζέισον Ριτς (Μπεσίκτας) και δύο παίκτες της Χάποελ Ιερουσαλήμ, οι Τζέιμς Φελντέιν και Ταμίρ Μπλατ.

Θυμίζουμε πως στο Φάιναλ Φορ, που θα λάβει χώρα στο «Sportpaleis» της Αμβέρσας το διάσημα 3-5 Μαΐου, θα συμμετάσχουν η βελγική -και «οικοδέσποινα»- Αντβέρπ, η ιταλική Βίρτους Μπολόνια, η γερμανική Μπάμπεργκ και η κάτοχος του τίτλου το 2017, ισπανική Τενερίφη.

Οι παλιοί γνώριμοι, Κέβιν Πάντερ (2016-2017 Λαύριο, 2018 ΑΕΚ) και Μαρκίζ Χάινς (2016 Παναθηναϊκός):

Τα μέλη της καλύτερης πεντάδας θα αναδειχθούν μέσω των ψήφων των φιλάθλων, των προπονητών και των εκπροσώπων των ΜΜΕ. Θα υπάρξει, επίσης, βραβείο για τον πολυτιμότερο παίκτη της σεζόν 2018-2019, τον καλύτερο νεαρό παίκτη και τον κορυφαίο προπονητή.

Ψηφίστε κι εσείς, εφόσον το επιθυμείτε, εδώ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ