16.7 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Ο Μπράουν «εκτέλεσε» τον Ερυθρό Αστέρα για… ευχαριστώ (vids)

Πήρε την πλακέτα του, ευχαρίστησε για όσα ωραία πέρασε στο Βελιγράδι και το... ευχαριστώ ήταν η «εκτέλεση» της πρώην ομάδας του στο τελευταίο δέκατο του δευτερολέπτου. Ο Λορέντζο Μπράουν έγραψε οριακά εμπρόθεσμα το 71-73 της νίκης της Φενερμπαχτσέ στο Βελιγράφι επί του Ερυθρού Αστέρα, δίνοντας στην ομάδα του την τρίτη συνεχόμενη νίκη και φτάνοντας το ρεκόρ της στο 8-10, ενώ οι Σέρβοι έμειναν στο 6-12 και έχασαν την ευκαιρία για δεύτερη συνεχόμενη νίκη μετά από εκείνη επί του Παναθηναϊκού. 

 

Το απόλυτα ισορροπημένο πρώτο ημίχρονο έληξε με τον Ερυθρό Αστέρα στο 39-38 (22-18 δεκάλεπτο), με πρωταγωνιστή τον Ο'Μπράιαντ και τον Κολόμ να δίνει τις επιθετικές λύσεις αφού ο Ουόλντεν είχε πάνω του... όλη την άμυνα της Φενέρ. Για τους Τούρκους το γνωστό δίδυμο, Ντε Κολό και Βέσελι ήταν τα στηρίγματα.

Οι άμυνες είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο στην τρίτη περίοδο, πρώτη της Φενέρ που κράτησε άποντο για τέσσερα λεπτά τον Αστέρα και πήγε στο 39-44, στη συνέχεια των Σέρβων με τον Ράντονιτς να ρίχνει τα... κομάντα από τον πάγκο στο παρκέ και να ισορροπεί μέχρι το 53-53 στη λήξη της περιόδου

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να έχουν εγκλωβισμένη την αντίπαλο και στο 34' είχαν προσπεράσει με 64-59, με τον Ο'Μπράιαντ να είναι ασταμάτητος επιθετικά, η Φενέρ επανήλθε και το ματς ήταν φανερό ότι θα πήγαινε... στο σουτ. Ακριβώς εκεί πήγε και μάλιστα στο τελευταίο δέκαετο του δευτερολέπτου, με τον Μπράουν να γίνεται ο απόλυτος πρωταγωνιστής.

ΤΟΝ... ΕΠΝΙΞΑΝ: Η Φενέρ ήξερε ότι είχε απέναντί της μια ομάδα με ελλιπέστατη περιφέρεια και εξ αρχής στόχευσε τον Κόρεϊ Ουόλντεν. Ο αμερικανός δεν πήρε... ανάσα και ο Αστέρας έχασε δημιουργία και σκορ.

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.

 

 

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ