24.3 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Ο Μπουρούσης μάγεψε την Κύπρο! (vids + pics)

Ταξίδι-εξπρές στην Κύπρο πραγματοποίησε ο Γιάννης Μπουρούσης αμέσως μετά τη λύση της συνεργασίας του με τον Παναθηναϊκό. Ήταν προσκεκλημένος του Άρη Κορωνίδη, ο οποίος έχει παίξει μπάσκετ σε διάφορες ομάδες της Ελλάδας, μεταξύ των οποίων και ο ΠΑΟΚ, ενώ τώρα υπεύθυνος των ακαδημιών του Απόλλωνα Λεμεσού. Η ομάδα του διοργανώνει καμπ για παιδιά αυτές τις μέρες και κάλεσε τον Μπουρούση να μιλήσει στους νεαρούς εκκολαπτόμενους μπασκετμπολίστες και να τους εμπνεύσει με το παράδειγμά του.

Το basketa.gr εξασφάλισε βίντεο και φωτογραφίες από την επίσκεψη του διεθνούς μας σέντερ στο καμπ του Απόλλωνα Λεμεσού και όπως θα δείτε έγινε πραγματικά ανάρπαστος. Όλα ξεκίνησαν με την είσοδό του, όπου χαιρέτησε όλα τα παιδιά που είχαν πάει για να τον δουν και να τον ακούσουν.

Ο Μπουρούσης μάζεψε τα παιδιά γύρω του και άρχισε να μιλάει, αποκαλύπτοντας κάτι που δεν είναι γνωστό στον πολύ κόσμο: "Είμαι πολύ χαρούμενος που έρχομαι εδώ. Νιώθω την Κύπρο ως δεύτερο σπίτι μου, διότι ο πατέρας μου υπηρέτησε τη θητεία του στην ΕΛΔΥΚ και ήταν εδώ στη διάρκεια της τουρκικής εισβολής το 1974. Πολέμησε κι αυτός για την Κύπρο τότε", είπε γνωρίζοντας την αποθέσωση. Στη συνέχεια τόνισε την ανάγκη της καλής προπόνησης, αλλά και της σωστής νοοτροπίας.

Ο διεθνής σέντερ εξήγησε πώς έφτασε ο ίδιος σε τόσο υψηλό επίπεδο, τονίζοντας μάλιστα πως είναι ευχαριστημένος από τον εαυτό του για όσα έχει καταφέρει.

Δήλωσε πολύ χαρούμενος που κατάφερε να παίξει σε ορισμένες από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης, ανάμεσα στις οποίες είναι και ο Παναθηναϊκός.

Όταν ρωτήθηκε ποιος είναι ο αγαπημένος του παίκτης, ο Μπουρούσης απάντησε ότι από παιδί αυτός που του άρεσε πιο πολύ ήταν ο Ντιρκ Νοβίτσκι, ενώ όταν άλλος νεαρός τον ρώτησε ποιο είναι το πιο δυνατό σημείο του παιχνιδιού του, απάντησε πως είναι η παρουσία του στο low post. Και μόλις τελείωσαν όλα αυτά, άρχισαν τα παιχνίδια.

Μια ωραία στιγμή ήταν όταν ο Γιάννης Μπουρούσης διαγωνίστηκε με έναν νεαρό στα τρίποντα. Ο χαμένος θα έπαιρνε κάμψεις κι εκεί ο διεθνής σέντερ απέδειξε ότι δεν του αρέσει να χάνει με τίποτα ούτε χαρίζει κάστανα σε κανέναν. Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε...

Στη συνέχεια, χειροκρότησε την προσπάθεια κι ενός αθλητή με αμαξίδιο...

Φεύγοντας από το καμπ ο Γιάννης Μπουρούσης είπε ότι ευχαριστήθηκε την παρουσία του εκει, ωστόσο το σίγουρο είναι πως οι νεαροί αθλητές του Απόλλωνα Λεμεσού έζησαν μια πολύ όμορφη εμπειρία.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ