20.7 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Ο Μπος ούρλιαξε ξανά (vids+pics)

Φορώντας τα δύο δαχτυλίδια του πρωταθλητή και με τα αντίστοιχα τρόπαια στο πλάι του, ο Κρις Μπος είδε τη φανέλα του να αποσύρεται από τους Μαϊάμι Χιτ, σε συγκινητική τελετή που έλαβε χώρα στην «American Airlines Arena».

Η ήττα των εκπροσώπων της Φλόριντα από τους Ορλάντο Μάτζικ δεν στάθηκε ικανή να χαλάσει τη γιορτή, προς τιμήν του 35άχρονου παλαίμαχου φόργουορντ/σέντερ. O Κρις Μπος, που αγωνίστηκε στην ομάδα από το 2010 έως το τέλος της καριέρας του το 2017 κατακτώντας τον τίτλο το 2012 και το 2013, επέστρεψε οικογενειακώς στο κλειστό και αποθεώθηκε κατά την τελετή απόσυρσης της φανέλας του, με το νούμερο 1 να υψώνεται στον «ουρανό» της «American Airlines Arena», μαζί με εκείνα των Τιμ Χάρνταγουεϊ (10), Μάικλ Τζόρνταν (23), Σακίλ Ο’ Νιλ (32) και Αλόνζο Μούρνινγκ (33).

Η τελετή έλαβε χώρα στο ημίχρονο της αναμέτρησης. «Όταν ήμουν στα κάτω μου, όταν περνούσα όλα αυτά, εσείς με μάθατε πώς να συνέλθω. Σας ευχαριστώ», ανέφερε μεταξύ άλλων ο παλαίμαχος NBAer, που έδωσε τέλος στην καριέρα του όταν διαγνώστηκε με θρόμβους στο αίμα.

«Για ακόμα μία φορά θα ουρλιάξω σε εσάς και θέλω να μου ουρλιάξετε κι εσείς, για να έρθουν πίσω κάποιες αναμνήσεις», συμπλήρωσε ο Κρις Μπος, κάνοντας πράξη τα λεγόμενά του μπροστά στο εκστασιασμένο κοινό του Μαϊάμι.

Ο Κρις Μπος γνώρισε την αποθέωση, από ολόκληρο το ΝΒΑ. Το πιο χαρακτηριστικό μήνυμα, όμως, του το έστειλε ο Λεμπρόν Τζέιμς. «Συγχαρητήρια. Δεν θα είχα κερδίσει τα πρωταθλήματα στο Μαϊάμι χωρίς εσένα. Όλα όσα έκανε για την ομάδα όσα χρόνια ήταν εκεί είναι ο ορισμός του επαγγελματισμού. Μακάρι να μπορούσα να ήμουν εκεί, αλλά το είδα και θα κάνω ό,τι πρέπει για δείξω την υποστήριξή μου και την αγάπη μου», τόνισε μέσω βίντεο ο «βασιλιάς», που είχε αγωνιστικές υποχρεώσεις με τους Λος Άντζελες Λέικερς στο «Staples Center».

Δείτε, μέσω του ακόλουθου βίντεο, ολόκληρη την τελετή απόσυρσης της φανέλας του...

https://www.youtube.com/watch?v=vaWl79pk3P4

Το βίντεο των Μαϊάμι Χιτ για τον Κρις Μπος

Μπλουζάκι ειδικά σχεδιασμένο για την περίσταση μοιράστηκε σε όλους τους φιλάθλους στην «American Airlines Arena»



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ