19.4 C
Athens
Τρίτη, 15 Οκτωβρίου, 2024

Ο Μπολ και… ο δάσκαλος Ρόντο

Ο Ραζόν Ρόντο δεν ήρθε στους Λέικερς για... το σταριλίκι, όπως φαίνεται από τα λόγια του, με τα οποία τόνισε πως θα βοηθήσει ακόμη κι αν χρειαστεί να έρχεται από τον πάγκο, με τον Λόνζο Μπολ να ξεκινά.

Στα 32 σου χρόνια, έχοντας κατακτήσει ένα δαχτυλίδι και με γεμάτη καριέρα, ίσως και να είναι λογικό να μην επιδιώκεις να είναι ο πρωταγωνιστής, ή έστω μεταξύ αυτών σε μια ομάδα. Και λέμε ίσως, γιατί σε κάποιους αυτή η «δίψα» να είναι... πρώτα ονόματα, δεν φεύγει. Για τον Ραζόν Ρόντο, όμως, ισχύει ξεκάθαρα το πρώτο, αφού στη μετακίνησή του στο Λος Άντζελες, για χάρη των Λέικερς του ΛεΜπρόν Τζέιμς, το μόνο που δε θέλει είναι να μπει σε μια τέτοια διαδικασία.

Αυτό, άλλωστε, παραδέχθηκε ο ίδιος σε δηλώσεις του στο ΤΜΖ Sports, σε ερώτηση για το αν θα είχε πρόβλημα να ξεκινά τα παιχνίδια ο Λόνζο Μπολ, για να έρχεται εκείνος από τον πάγκο. «Ό,τι κι αν μου ζητήσουν, εμένα με νοιάζει να κερδίζω. Είμαι έτοιμος να βοηθήσω τον Λόνζο να εξελιχθεί, όσο μπορώ από την πλευρά μου», ανέφερε ο Ρόντο, που ουσιαστικά παραδέχθηκε πως θα κάνει... ιδιαίτερα στον ταλαντούχο γκαρντ, για να συνεχίσει ως εξής: «Αν ξεκινά αυτός και όχι εγώ, θα είναι έτοιμος να παίξει και να αντιμετωπίσει όποιον βρει μπροστά του. Και θα είναι έτοιμος να παίζει σε υψηλό επίπεδο».

Κάπως έτσι, ο Λόνζο Μπολ ουσιαστικά μαθαίνει πως θα έχει την τύχη να κάνει... μαθήματα δίπλα σε έναν από τους καλύτερους πλέι μέικερ της τελευταίας δεκαετίας στο ΝΒΑ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ