24.1 C
Athens
Κυριακή, 12 Μαΐου, 2024

Ο Μπαρτζώκας νικητής στο «ελληνικό» ντέρμπι των πάγκων (Video)

Η Μπαρτσελόνα δυσκολεύτηκε, αλλά στο τέλος πήρε μια νίκη που της χρειαζόταν κάτι παραπάνω από πολύ. Το τελικό 73-70 έδωσε το θετικό αποτέλεσμα στον Γιώργο Μπαρτζώκα, απέναντι στον Φώτη Κατσικάρη.

Ο Στράτος Περπέρογλου σε 19’43’’ είχε 6 πόντους (2/2, 0/2, 2/2) και ακόμη 2 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 1 κλέψιμο. Αλέξανδρος Βεζένκοφ σε 14’47’’ είχε 5 πόντους ( 0/1,  1 /2, 2/2), 5ρ, 1 ασίστ, 2 τάπες σε 14’47’’). Πρώτος σκόρερ για τους Καταλανούς ήταν ο Βίκτορ Φαβεράνι, τον οποίο η Μπαρτσελόνα απέκτησε από τη Μούρθια, ενώ η σεζόν είχε αρχίσει. Ο Κατσικάρης στηρίχθηκε πολύ στον Φακούντο Καμπάτζο (20π), αλλά και τον Νεμάνια Ράντοβιτς (17π.)

Δείτε τη στατιστική της αναμέτρησης, ΕΔΩ:

 

Μπιλμπάο-Ουνικάχα Μάλαγα 63-74

Αν και ξεκίνησε καλύτερα και έβαλε στην εξίσωση γρήγορα και τον κόσμο της, η Μπιλμπάο δέχθηκε ένα 14-5 λίγο πριν την έναρξη της τέταρτης περιόδου, η Ουνικάχα Μάλαγα άντεξε την προσπάθεια αντεπίθεσης των γηπεδούχων και πήρε μια σημαντική εκτός έδρας νίκη (63-74). Ο Ντάνι Ντίεθ με 17 πόντους, ο Νεμάνια Νέντοβιτς με 10 ήταν οι πρώτοι σκόρερ για τη Μάλαγα, ενώ η Μπιλμπάο πήρε περισσότερα από τους Μπάμφορθ, Μπούβα και Μουμπρού.

Δείτε τη στατιστική της αναμέτρησης ΕΔΩ:

Μπανταλόνα-Εστουδιάντες 77-71

Στον αγώνα που ίσως χάρισε το περισσότερο θέαμα, η Μπανταλόνα δεν μπόρεσε να ξεφύγει με κάποια... τεράστια διαφορά, αλλά ουσιστικά δεν απειλήθηκε κιόλας από την Εστουδιάντες, φτάνοντας στο τελικό 77-71. Το σκοράρισμα μοιράστηκε αρκετά για τους νικητές, ενώ για τους «φοιτητές» τα πάντα σχεδόν κινήθηκαν γύρω από τον Τζάκσον (22π) και τον Σάτον (18π).

Δείτε τη στατιστική της αναμέτρησης ΕΔΩ:

 

Γκραν Κανάρια-Ομπραντόιρο 91-57

Καμία ομάδα δεν είχε πιο ξεκούραστο πρωινό από την Γκραν Κανάρια. Το δείχνει και το τελικό 91-57 επί της Ομπραντόιρο. Και μην νομίζετε πως η εικόνα της αναμέτρησης ήταν διαφορετική στην εξέλιξή της. Από την αρχή είχαν το πάνω χέρι οι γηπεδούχοι, για να φτάσουν κάτι παραπάνω από εύκολα στη νίκη.

Δείτε τη στατιστική της αναμέτρησης ΕΔΩ:

 

Φουενλαμπράδα-Σαραγόσα 93-80

Ο Μπλάγκοτα Σέκουλιτς ήταν ο πρωταγωνιστής της αναμέτρησης για τη Φουενλαμπράδα, που έφτασε στο 93-80 επί της Σαραγόσα. Ο Σέκουλιτς έφτασε σε νταμπλ νταμπλ με 26 πόντους και 10 ριμπάουντ. Η Σαραγόσα είχε πέντε παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων, αλλά δεν ήταν αρκετό για να φτάσει και στη νίκη.

Δείτε τη στατιστική της αναμέτρησης ΕΔΩ:

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ