15.9 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Ο Μπαμπ και οι… υπόλοιποι MVPs (vids+pics)

Στα… τρία μοιράστηκε το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη της πρεμιέρας του Eurocup, καθώς τους ίδιους βαθμούς στην αξιολόγηση συγκέντρωσαν ο Κρις Μπαμπ, ο Γκρεγκ Ουίτινγκτον και ο Κένι Τσέρι.

O Προμηθέας Πατρών επιβλήθηκε της Μακάμπι Ρισόν στο «Maccabi Sports Hall», με τον 29χρονο γκαρντ να τελειώνει με 19π. με 7/7 βολές, 3/5 δίποντα και 2/3 τρίποντα, έξι ριμπάουντ, δύο κλεψίματα και ούτε ένα λάθος στα 25.26’ που χρησιμοποιήθηκε από τον προπονητή του, Μάκη Γιατρά. Έτσι, βαθμολογήθηκε με 29 στο ειδικό σύστημα αξιολόγησης της διοργάνωσης και αναδείχθηκε MVP μαζί με τους συμπατριώτες του παίκτες της Ναντέρ και της Γαλατάσαραϊ.

Οι Γάλλοι νίκησαν την Μπανταλόνα στην έδρα τους, με τον 27χρονο γκαρντ να έχει 24π. με 8/8 βολές, 2/8 δίποντα και 4/7 τρίποντα, εννέα ριμπάουντ, τρεις ασίστ, αλλά και άλλα τόσα λάθη σε 35.27’. Ο 26άχρονος φόργουορντ του συγκροτήματος της Κωνσταντινούπολης, από την πλευρά του, είχε 18π. με 2/2 βολές, 5/6 δίποντα και 2/4 τρίποντα, οκτώ ριμπάουντ, τρεις ασίστ, ισάριθμα κλεψίματα κι ένα λάθος σε 33.02’ στην εκτός έδρας νίκη επί της Τρέντο.

Οι τρεις MVP της πρώτης αγωνιστικής εν δράσει:

Οι καλύτερες στιγμές επί ισραηλινού εδάφους, στη νίκη του Προμηθέα Πατρών επί της Μακάμπι Ρισόν:

https://www.youtube.com/watch?v=5hnXKJ3dmBs



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ