21.1 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Ο Μπέρι «σκότωσε» την ελληνική Ούνικς (vid)

Ένας παίκτης που μας συστήθηκε κι εδώ στην Ελλάδα με τον Κολοσσό Ρόδου και τον Πανιώνιο αργότερα, ο Ντάβιον Μπέρι ήταν αυτός που έδωσε τη χαριστική βολή στην Ούνικς Καζάν. Το δικό του buzzer beater έγραψε το τελικό 95-93 και έδωσε τη νίκη στην Ενισέι στην VTB League.

Η Ενισέι είχε ένα προβάδισμα δώδεκα πόντων στο 33’ (85-73) με την Ούνικς να κάνει την ύστατη προσπάθεια για τη νίκη στο τέταρτο δεκάλεπτο. Ο Έρικ ΜακΚόλουμ έγραψε το 87-83 στο 36’16’’ με το παιχνίδι να έχει αλλάξει μορφή. Ένα γκολ φάουλ του ίδιου και ένα τρίποντο από τον Τζαμάρ Σμιθ οδήγησε το παιχνίδι στην ισοπαλία (93-93) κι ενώ όλοι είχαν αρχίσει να προετοιμάζονται για την παράταση, ο Ντάβιον Μπέρι σηκώθηκε, νίκησε την... κόρνα και έγραψε το τελικό 95-93. Ήταν μάλιστα το μοναδικό του δίποντο στον αγώνα, τον οποίο άφησε με 21 πόντους (3/7 τρίποντα, 1/1 δίποντο, 10/13 βολές), τέσσερα ριμπάουντ, τέσσερις ασίστ και έξι κερδισμένα φάουλ σε 31’. Στους 20 πόντους σταμάτησε ο Ζαχάροφ.

Για την ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη που βρίσκεται στη μέση της κατάταξης της VTB League ο Έρικ ΜακΚόλουμ ήταν ο πρώτος σκόρερ με 25 πόντους με τον Τζαμάρ Σμιθ να ακολουθεί με 17. Ο Κώστας Καϊμακόγλου δεν αγωνίστηκε, ενώ ο Βαγγέλης Μάντζαρης αγωνίστηκε για 4’ χωρίς να πάρει κάποιο σουτ.

Δείτε το νικητήριο σουτ του Μπέρι



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ