17.8 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Ο Μπάνκι θέλει Λαρεντζάκη

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης συμμετέχει αυτό τον καιρό στην προετοιμασία της Εθνικής ομάδας για το Παγκόσμιο Κύπελλο, χωρίς ωστόσο να έχει λύσει το θέμα της επόμενης δουλειάς του. Από την ΑΕΚ έμεινε ελεύθερος, καθώς επιθυμούσε να κάνει κάτι διαφορετικό στην καριέρα του και δεν ήθελε να δεσμευτεί μαζί της μακροχρόνια, όμως για την ώρα δεν έχει βρει αλλού συμβόλαιο.

Το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού μοιάζει να έχει ατονήσει, αν και οι "πράσινοι" εξακολουθούν να θέλουν, όπως λέγεται, έναν ακόμα Έλληνα παίκτη για να εμπλουτίσουν το ρόστερ τους, ενώ ούτε και ο Ολυμπιακός δείχνει "ζεστός" γι' αυτόν.

Τις τελευταίες μέρες, πάντως, ακούγεται ότι ενδιαφέρον για την περίπτωση του "Λάρι" επιδεικνύει ένας προπονητής που τον ξέρει πολύ καλά. Ο Λούκα Μπάνκι, ο οποίος συνεργάστηκε μαζί του τη χρονιά που πέρασε στην ΑΕΚ και, σύμφωνα με πληροφορίες, εξετάζει το ενδεχόμενο να τον πάρει μαζί του στην Λοκομοτίβ Κουμπάν. Ο Ιταλός ξέρει πολύ καλά τι παίκτη θα πάρει, ξέρει πώς να τον αξιοποιήσει, όμως ακόμα δεν μπορούμε να μιλάμε για προχωρημένο ενδιαφέρον ή επαφές. 

Ο Λούκα Μπάνκι, πάντως, φαίνεται πως έχει πάρει μαζί του στο Κρασνοντάρ αρκετή δουλειά από αυτή που έκανε στην ΑΕΚ. Διότι εκτός του Λαρεντζάκη, θέλει κι έναν παίκτη, την περίπτωση του οποίου είχε εξετάσει και πριν από μερικούς μήνες. Πρόκειται για τον Μάντας Καλνιέτις, για τον οποίον οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως βρίσκεται σε αρκετά προχωρημένες επαφές με την Λοκομοτίβ Κουμπάν.

Ο Μπάνκι είχε βολιδοσκοπήσει τον Λιθουανό διεθνή τον χειμώνα, όταν αυτός ακόμα έπαιζε στη Βιλερμπάν, με προοπτική να συζητήσουν το ενδεχόμενο να έρθει αυτός στην ΑΕΚ αυτό το καλοκαίρι. Φυσικά δεν υπήρξε συνέχεια σε όλο αυτό, από τη στιγμή που ο Ιταλός έφυγε από την Ένωση, όμως τίποτα δεν τον εμποδίζει να πάρει τον Λιθουανό μαζί του στη Ρωσία.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ