21.2 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Ο Μπάλντουιν βγάζει… γλώσσα στον Ολυμπιακό (pic)

Ο Ουέιντ Μπάλντουιν δεν κατάφερε να αποδώσει στον Ολυμπιακό τα αναμενόμενα, με την Μπάγερν Μονάχου όμως έχει πολύ καλύτερη παρουσία φέτος.

Ο 24χρονος γκαρντ αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην Ευρωλίγκα με τους «ερυθρόλευκους», μετά την περιορισμένη παρουσία του στο ΝΒΑ με τους Μέμφις Γκρίζλις και τους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς. Έπαιξε σε συνολικά 24 ματς στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της γηραιάς ηπείρου έχοντας κατά μέσο όρο 5,5π., 1,8 ριμπάουντ και 1,8 ασίστ σε 16.4’. Το καλοκαίρι μετακόμισε στη Βαυαρία και σε εφτά παιχνίδια, μέχρι στιγμής στην Ευρωλίγκα, έχει μ.ό. 14,6π., 2,7 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 2,1 κλεψίματα σε 27.9’.

Μιλώντας με ακολούθους του στον προσωπικό λογαριασμό του σε γνωστή ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης ρωτήθηκε εάν θα τον ενδιάφερε, κάποια στιγμή στο μέλλον, να επιστρέψει στη χώρα μας και τους Πειραιώτες. «Πριν από έναν χρόνο μού είπαν να βρω ομάδα επειδή δεν μπορούσα να παίξω. Ναι... Χα, χα», απάντησε στο Instagram, δημοσιεύοντας παράλληλα μια φωτογραφία του με τη γλώσσα έξω.

Μεταξύ άλλων ρωτήθηκε και για τον αγαπημένο παίκτη του στην Ευρώπη και απάντησε πως είναι ο Νεμάνια Νέντοβιτς, ο οποίος αγωνίζεται φέτος στον Παναθηναϊκό.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ