22.4 C
Athens
Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024

Ο Μουράτος στο «μόνος μου και όλοι σας» (vid)

Ήταν ομολογουμένως εντυπωσιακή η απόδοση του Λαυρίου στην Πυλαία και δικαιολογημένα τα φώτα έπεσαν κατά κύριο λόγο στον Τάισον Κάρτερ και τον Τζέρι Σμιθ που έγιναν άλλωστε το πρώτο δίδυμο στην ιστορία της ομάδας στην Basket LEAGUE που σημείωσε 50 πόντους σε έναν αγώνα. Όποιος μείνει όμως αποκλειστικά στη δική τους απόδοση, βλέπει μόνο τη μισή αλήθεια.

 


Ο Βασίλης Μουράτος το έπιασε από εκεί που το άφησε, δημιουργώντας φάσεις για τους συμπαίκτες του και γενικότερα καθοδηγώντας το παιχνίδι του Λαυρίου. Το ότι είχε μόνο δύο ασίστ λιγότερες από αυτές που είχαν συνολικά οι παίκτες του ΠΑΟΚ, φανερώνει το μέγεθος της δουλειάς που έκανε, ξέχωρα βέβαια από τα σουτ που έκοψαν στην αρχή τα πόδια των γηπεδούχων.

 

 


Ο Μουράτος με τις 10 ασίστ που χθες κόντρα στον ΠΑΟΚ κατάφερε κάτι ξεχωριστό. Έφτασε τις πέντε διψήφιες επιδόσεις με το Λαύριο. Οι υπόλοιποι 77 που έπαιξαν με τη φανέλα του Λαυρίου στην Basket League έχουν μία τέτοια επίδοση. Ήταν ο Χριστόφορος Στεφανίδης που μοίρασε 10 ασίστ στο Άρης-Λαύριο της σεζόν 2016-17.

 


Είναι χαρακτηριστικό ότι ο διεθνής γκαρντ έφτασε με το χθεσινό, τα τέσσερα double-double με πόντους και ασίστ από το περσινό Πρωτάθλημα, ενώ οι υπόλοιποι παίκτες της Basket League έχουν έξι τέτοιες επιδόσεις.

 


Photo Credits Eurokinissi



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ