17.3 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ο Μονρό… παρηγόρησε την Μπάγερν στην Αγία Πετρούπολη

Οι δύο ομάδες που δεν κυνηγάνε τίποτα πια στην Ευρωλίγκα τέθηκαν αντιμέτωπες στην Αγία Πετρούπολη, με την Μπάγερν να πανηγυρίζει μια νίκη γοήτρου με σκορ 77-68 επί της Ζενίτ.

Οι Βαυαροί έφτασαν στο 8-18 αφήνοντας τους Ρώσους μόνους τελευταίους με 7-19, πέτυχαν νίκη μετά από τέσσερις σερί ήττες και συνολικά 10 στα 11 τελευταία τους παιχνίδια πριν από αυτό, ενώ η Ζενίτ έχασε για πέμπτη συνεχόμενη αγωνιστική. 

Το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο σε όλη του την διάρκεια, με την Μπάγερν να είναι πιο αποτελεσματική στο τελευταίο πεντάλεπτο και να κόβει πρώτη το νήμα.

ΑΡΓΗΣΕ: Η μεταγραφή του Γκρεγκ Μονρό από την Μπάγερν έκανε πάταγο και σίγουρα οι Βαυαροί δεν τον πήραν για... να μην πατώσουν. Ο Αμερικανός παρασύρθηκε από την γενική μετριότητα και σήμερα έκανε μετά από καιρό μια ηγετική εμφάνιση και οδήγησε την ομάδα του σε μια νίκη άνευ αντικρύσματος.

ΜΕ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ: Με όπλο το τρίποντο πήγε να διεκδικήσει το ματς η Ζενίτ, αλλά αυτό δεν ήταν και πολύ αποτελεσματικό και με 5/29 δεν μπόρεσε να κάνει ζημιά στον αντίπαλο.

 Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ