19.9 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Ο Μινγκ έκλεισε πρώτος θέση στην Κίνα (pic)

Η αντίστροφη μέτρηση για το 18o Παγκόσμιο Κύπελλο ξεκίνησε κι επίσημα μετά την ολοκλήρωση του έκτου και τελευταίου «παραθύρου» της FIBA και τη συμπλήρωση του «παζλ» των τριάντα δύο ομάδων που θα πάρουν μέρος.

Το μεγάλο «ραντεβού» του διεθνούς μπάσκετ θα λάβει χώρα στην Κίνα το διάστημα 31 Αυγούστου με 15 Σεπτεμβρίου, με τη συμμετοχή και της Εθνικής Ελλάδας Ανδρών. Οι διοργανωτές παρουσίασαν τα εισιτήρια των αγώνων, τα οποία κυκλοφορούν από την Πέμπτη (28/02), με τον πρόεδρο της Κινεζικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης και πρεσβευτή της Διεθνούς Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, Γιάο Μινγκ, να παίρνει τιμήν ένεκεν το πρώτο.

Ο Γιάο Μινγκ κατά την τελετή παρουσίασης των εισιτηρίων του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019, στο Πεκίνο.

Ο 38άχρονος παλαίμαχος σέντερ, οκτώ φορές all star στο ΝΒΑ και τρεις φορές «χρυσός» με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του στους Πανασιατικούς Αγώνες, ήταν το κεντρικό πρόσωπο στην τελετή παρουσίασης των εισιτηρίων που φιλοξενήθηκε στο «Beijing Olympic Tower», στο Πεκίνο. Σε πρώτη φάση, οι φίλαθλοι μπορούν να προμηθευτούν το «Team Pass», ενώ θα κυκλοφορήσουν άλλοι τρεις τύποι εισιτηρίων. Μέσω του «Team Pass» οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να εξασφαλίσουν θέση σε πέντε αγώνες ομάδας που θα έχουν προεπιλέξει, στο πλαίσιο του πρώτου και του δεύτερου γύρου. Παράλληλα, θα έχουν το πλεονέκτημα για την απόκτηση άλλων τριών εισιτηρίων, της ίδιας ομάδας, στην τελική φάση. Η τιμή του εν λόγω πακέτου κυμαίνεται από 1.530 γιουάν/228 δολάρια έως 6.480 γιουάν/965 δολάρια, ανάλογα με τη θέση, και η διάθεσή του θα ολοκληρωθεί στις 12 Απριλίου.

Τα άλλα τρία εισιτήρια που θα κυκλοφορήσουν θα είναι το «City Pass», αμέσως μετά την κλήρωση της 16ης Μαρτίου και τον καταρτισμό των ομίλων που θα αφορά στις αναμετρήσεις ανά πόλη, το «Day Pass» που θα τεθεί προς διάθεση τον Ιούνιο και θα είναι ανά ημέρα και τα μεμονωμένα εισιτήρια, από τον Ιούλιο. Οι κατηγορίες θέσεων, εντός των γηπέδων, είναι πέντε. Οι οκτώ πόλεις, στις οποίες θα γίνει το Παγκόσμιο Κύπελλο 2019, είναι το Πεκίνο, η Σαγκάη, η Ναντσίνγκ, η Ντογκουάν, η Κουανγκτσόου, η Σεντζέν, η Φοσάν και η Γουχάν.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ