28.3 C
Athens
Σάββατο, 5 Οκτωβρίου, 2024

Ο Μιλόσεβιτς ξεπέρασε τον Μπουρούση

Δεν ήταν ένα από τα καλά παιχνίδια του όμως ο Μίλαν Μιλόσεβιτς σημείωσε ένα ξεχωριστό, ατομικό επίτευγμα μέσα από τον πρώτο ημιτελικό της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό.

 

Ο Βόσνιος μάζεψε τέσσερα ριμπάουντ με τα οποία έφτασε τα 473 στο ελληνικό Πρωτάθλημα. Με αυτά έγινε ο 8ος ριμπάουντερ στην ιστορία της ΑΕΚ στα χρόνια του ΕΣΑΚΕ (από το 1992), ξεπερνώντας κατά ένα τον αντίπαλο του χθες αλλά για μία πενταετία παίκτη της «ένωσης», Γιάννη Μπουρούση που έχει 472.

 

Κατά τα άλλα…

 

*Η ΑΕΚ εκτέλεσε για δεύτερη μόλις φορά φέτος μονοψήφιο αριθμό βολών, εννιά όσες και στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Προμηθέα. Οι έξι εύστοχες είναι η μικρότερη επίδοση της αφού στην Πάτρα είχε οχτώ.

 

*Οι λίγες βολές της σχετίζονται προφανώς και με τα λίγα φάουλ που κέρδισε. Ήταν μόλις 16 ισοφαρίζοντας τη χαμηλότερη εκτός έδρας επίδοση της αφού ακριβώς τον ίδιο αριθμό κερδισμένων φάουλ είχε στο αντίστοιχο παιχνίδι της κανονικής περιόδου.

 

*Για την ΑΕΚ τα δύο κλεψίματα συνιστούν ισοφάριση της χειρότερης φετινής επίδοσης της. Την ίδια είχε σημειώσει στο εντός έδρας παιχνίδι με τα Τρίκαλα και στο εκτός έδρας ματς με το Λαύριο.

 

*Συνεχίζει να σουτάρει με χαμηλά ποσοστά ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης στα πλέι οφ. Συνολικά στα τρία ματς με Ρέθυμνο και Παναθηναϊκό έχει 4/15 δίποντα και 2/9 τρίποντα.

 

*Στον αντίποδα ο Δημήτρης Μαυροειδής που στην κανονική περίοδο έφτασε σε διψήφιο αριθμό πόντων επτά φορές στα 22 παιχνίδια του, έχει κάνει ήδη το 3/3 στα πλέι οφ αφού μετά τους 14 και τους 13 στα δύο ματς με το Ρέθυμνο, είχε χθες 18 στην κορυφαία φετινή επίδοση του –είχε 16 στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Κόροιβο.

 

Photocredits: Eurokinissi



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ