17 C
Athens
Σάββατο, 11 Μαΐου, 2024

Ο «μελανόλευκος» θρίαμβος (vid)

Η Kalamata BC νίκησε, μαζί με το Ληξούρι, και τα προβλήματα που βρήκε τις τελευταίες ώρες πριν από το παιχνίδι, καταφέρνοντας στο Κλειστό της Μεσσήνης να φτάσει σε τρίτη συνεχόμενη νίκη εντός έδρας και να βάλεις τις βάσεις για αντεπίθεση παραμονής.

Η κατάσταση έχει αλλάξει στην Kalamata BC και αυτό φαίνεται. Η ομάδα μετρά τρεις συνεχόμενες νίκες στο σπίτι της, όπως και τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς με τον Παύλο Νώντα, με αυτήν απέναντι στο Ληξούρι να είναι ιδιαίτερη. Η «Μαύρη Θύελλα» χρειαζόταν το αποτέλεσμα όσο τίποτε άλλο και αναγκάστηκε να το πάρει κατά κάποιο τρόπο... εκτός έδρας, αφού λόγω προβλήματος στην Τέντα χρειάστηκε να παίξει στο Κλειστό της Μεσσήνης.

Τι κι αν έσπασε το ένα ταμπλό, όμως, τι κι αν έσπασε αμέσως και το δεύτερο που έβαλαν για αντικατάσταση; Τι κι αν υπήρχαν τραυματισμοί για τον κόουτς Νώντα; Τι κι αν βρέθηκαν να χάνουν με εννέα πόντους στη διάρκεια της πρώτης περιόδου (14-23); Οι απαντήσεις βρέθηκαν και στη συνέχεια όλα πήραν το δρόμο τους, με τους έμπειρους ειδικά να δείχνουν το δρόμο για το τελικό 69-62 και την τρίτη φετινή νίκη. Η ελπίδα ανατέλλει και το 2019... 

Δείτε τα τελευταία τρία λεπτά της επικράτησης των «μελανόλευκων»...



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ