16.3 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Ο «μελανόλευκος» θρίαμβος… και τα καμάρια της Ακαδημίας (vid+pic)

Η Kalamata BC έκανε ίσως την νίκη της αγωνιστικής απέναντι στην Ακράτα, με την ίδια να μην κρύβει παράλληλα την υπερηφάνεια της, για τους αθλητές Δημήτρη Χρονόπουλο και Μπάμπη Παυλόπουλο, που κλήθηκαν στο κλιμάκιο της Εθνικής Παμπαίδων.

Οι τελευταίες ώρες ανήκουν, χωρίς δεύτερη κουβέντα, στην Kalamata BC. Η ομάδα ήταν... πραγματική «Μαύρη Θύελλα» απέναντι στην Ακράτα και, θριαμβεύοντας με 64-58, έδειξε πως ο στόχος της παραμονής είναι πέρα για πέρα εφικτός, παρά τη μόλις μία νίκη στα προηγούμενα οκτώ παιχνίδια. Η αισιοδοξία έχει επανέλθει στις τάξεις, με τον Παύλο Νώντα και τους παίκτες του να πιστεύουν στην υπέρβαση, όπως απέδειξαν και στην αναμέτρηση με ένα από τα φαβορί του 1ου ομίλου της Γ' Εθνικής.

Δείτε το τελευταίο δίλεπτο του αγώνα...

Video Credits: Kalamatasports.gr

Παράλληλα, η Kalamata BC ένιωσε την ανάγκη να συγχαρεί δημόσια τους αθλητές Δημήτρη Χρονόπουλο και Μπάμπη Παυλόπουλο, γεννηθέντες το 2005, για την κλήση τους στο κλιμάκιο της Εθνικής Παμπαίδων, σε προπόνηση που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή (14/12) στο ΟΑΚΑ. Πρόκειται, άλλωστε, για δύο από τα πιο σημαντικά πρότζεκτ για το μέλλον, έχοντας δώσει ένα πολύ σημαντικό δείγμα του ταλέντου τους, ήδη από τα 13 τους χρόνια.

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση:

«Η διοίκηση της Kalamata BC συγχαίρει τους γεννηθέντες το 2005 αθλητές της, Χρονόπουλο Δημήτριο (εικονιζόμενος με το Νο. 5) και Παυλόπουλο Χαράλαμπο (εικονιζόμενος με το Νο. 13) για την νέα τους επιτυχία, με την κλήση τους για δεύτερη φορά στο αντίστοιχο κλιμάκιο της Εθνικής Παμπαίδων, σε προπόνηση που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή (14/12) στο Κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων στην Αθήνα.

Όλη η πόλη... μία ομάδα!».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ