24 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ο Ματσιούλις το… ήξερε

Από τη στιγμή που ο Γιόνας Ματσιούλις επέλεξε τους συμπαίκτες του γνώριζε ότι θα ήταν η δική του ομάδα η νικήτρια του 24ου ΕΚΟ All Star Game, που έλαβε χώρα στο Ηράκλειο.

Ο αρχηγός των νικητών, στη φετινή μεγάλη γιορτή του ελληνικού μπάσκετ, ανέφερε σχετικά μετά τον αγώνα της Κυριακής (09/02) στα Δύο Αοράκια: «Θέλω να πω ευχαριστώ στον κόσμο που ήρθε να δει αυτό το σόου. Μερικές εβδομάδες νωρίτερα, όταν διαλέξαμε παίκτες, ήξερα ότι έκανα τις καλύτερες επιλογές, ήξερα ότι θα νικούσαμε. Χαίρομαι για αυτό κι ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου που με έβγαλαν ασπροπρόσωπο και στους διαγωνισμούς τριπόντων και καρφωμάτων».

Ο Ντίνος Μήτογλου αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης, με τον ίδιο να σχολιάζει: «Είμαι χαρούμενος που συμμετείχα σε μια γιορτή του ελληνικού μπάσκετ. Είναι τιμή μας να δίνουμε χαρά στον κόσμο και κυρίως στα παιδιά. Χαρήκαμε που ήρθαμε στην Κρήτη, που αγαπάει το μπάσκετ, και ευχαριστούμε για τη φιλοξενία. Με βοήθησαν οι συμπαίκτες μου για το βραβείο του MVP. Με εμπιστεύτηκαν κι ήρθε αυτό το αποτέλεσμα».

Σε μια αποκάλυψε προχώρησε, από την πλευρά του, ο Γιώργος Παπαγιάννης, ο οποίος κέρδισε στο διαγωνισμό καρφωμάτων: «Ευχαριστούμε τον κόσμο του Ηρακλείου που ήρθε στο γήπεδο. Θέλουμε να δίνουμε χαρά σε όλους και κυρίως τα παιδιά. Δεν είχα ετοιμαστεί καν για τα καρφώματα, ο Νικ (Καλάθης) είπε να με βάλουν και χαίρομαι που φεύγω με ένα βραβείο».

Την τελευταία στιγμή μπήκε το όνομα του Μπόμπι Μπράουν στη λίστα των συμμετεχόντων στα τρίποντα κι εν τέλει εκείνος πανηγύρισε τον τίτλο. «Ήταν δύσκολος διαγωνισμός, γιατί υπήρχε έντονος ανταγωνισμός. Ήθελα να νικήσω και τα κατάφερα. Είμαι σουτέρ και τα κατάφερα, αν και απέναντί μου είχα πολύ καλούς σουτέρ όπως ο Φράνκαμπ και ο Παπαδάκης», δήλωσε ο Αμερικανός γκαρντ.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ