26.7 C
Athens
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Ο Μαργαρίτης και… οι αφανείς ήρωες (pic)

Ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στο παρκέ μετά τα Χριστούγεννα, με το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό να πλησιάζει (30/12) και το θετικό νέο να είναι η επιστροφή του Βαγγέλη Μαργαρίτη, ενώ η διοίκηση του «Δικεφάλου του Βορρά» έδωσε τις καλύτερες ευχές της στους Μανώλη Σουανίδη και Μανώλη Βαλλιάνο για την ονομαστική τους εορτή.

Μετά το διήμερο ρεπό για τις ημέρες των Χριστουγέννων, οι παίκτες του ΠΑΟΚ επέστρεψαν και πάλι σήμερα στις προπονήσεις. Η προετοιμασία της ομάδας για τον επόμενο αγώνα πρωταθλήματος απέναντι στον Ολυμπιακό (30/12), ξεκίνησε με ασκήσεις στο γυμναστήριο και συνεχίστηκε με προπόνηση τακτικής.

Ο Βαγγέλης Μαργαρίτης για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του μπήκε στο πρόγραμμα της ομάδας και ακολούθησε μέρος της προπόνησης, ξεκινώντας ουσιαστικά την αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή του. Εκτός προπόνησης έμεινε ο Ντάριους Γκάρετ και ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας, λόγω των ενοχλήσεων που αισθάνεται στο γόνατο.

Από αύριο θα μπει στο πρόγραμμα της ομάδας και ο Yanick Moreira, ο οποίος πήρε μία ημέρα παραπάνω άδεια για προσωπικούς λόγους. Την Πέμπτη (27/12) θα πραγματοποιηθεί μία προπόνηση (14:00).

Παράλληλα, η «ασπρόμαυρη» ΚΑΕ ευχήθηκε τα καλύτερα στον φυσιοθεραπευτή της ομάδας, Μανώλη Σουανίδη, και τον γυμναστή Μανώλη Βαλλιάνο, για την ονομαστική τους εορτή, όπως μπορείτε να δείτε στην ακόλουθη δημοσίευση.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες! Το φυσιοθεραπευτή μας Μανώλη Σουανίδη και το βουνό που επέστρεψε, το φροντιστή μας Μανώλη Βαλλιάνο. ? Happy nameday! #PAOK #paokfamily #pamepaok #nameday #manolo

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAOK BC (@paokbasketball) στις



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ