17.4 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Ο Μανουσέλης ανέλαβε την Εθνική Κατάρ

Με Ελληνα προπονητή θα πορευτεί η Εθνική Ανδρών του Κατάρ στις επερχόμενες σημαντικές αγωνιστικές της υποχρεώσεις! Ο Μάνος Μανουσέλης «εξαργύρωσε» το καλό όνομα που έχει δημιουργήσει στη χώρα εργαζόμενος σε συλλόγους και πλέον είναι ο προπονητής του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

Ο 57χρονος προπονητής με τη μακρά θητεία και στις Εθνικές ομάδες της Ελλάδας στις μικρές ηλικίες, έχει δουλέψει στο Κατάρ ως προπονητής συλλόγων, της Αλ Σαντ και της Αλ Αχλί. Εχει θητεύσει σε πολλές ομάδες στην Ελλάδα, όντας και συνεργάτης του Παναγιώτη Γιαννάκη στη θητεία του στον Ολυμπιακό όταν και είχαν φτάσει στον τελικό της Ευρωλίγκας το 2010.

Ο Μανουσέλης έχει... έφεση στην Ασία, αφού έχει δουλέψει με επιτυχία και στην Κίνα, στην ομάδα της Σανγκάης. Η Εθνική Κατάρ έχει πρώτη υποχρέωση το κύπελλο του Κόλπου από τις 7-15 Ιανουαρίου, ενώ τον Σεπτέμβριο του 2022 έχει την πρόκληση των Πανασιατικών αγώνων.

Ο Μανουσέλης είναι ο δεύτερος Ελληνας προπονητής που θα καθοδηγήσει την Εθνική Κατάρ, αφού από το 2014 μέχρι το 2017 τη θέση αυτή είχε ο Βασίλης Φραγκιάς.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ