18.3 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Ο Μαλόουν έβαλε τα κλάματα (vid)

Ο προπονητής των Ντένβερ Νάγκετς Μάικλ Μαλόουν αναφέρθηκε στην τραγωδία του Κολοράντο και «λύγισε».

Η ομάδα του νίκησε λίγο νωρίτερα τους Ορλάντο Μάτζικ με 110-99 σε αγώνα για την κανονική περίοδο του ΝΒΑ όμως ο έμπειρος τεχνικός είχε σοβαρότερα θέματα να ασχοληθεί.

Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου ήταν σαφής:

«Χθες συνέβη μια ακόμη τραγωδία. Αυτή τη στιγμή εκπροσωπώ όλη την ομάδα. Οι σκέψεις μας και οι προσευχές μας, οι οποίοι δεν είναι ποτέ αρκετές, αλλά είναι σίγουρα στην πόλη Μπόλντερ και σε όλες τις οικογένειες των 10 αθώων συνανθρώπων μας που δολοφονήθηκαν με αυτό τον άγριο τρόπο. Ρίκι Όλντς, Ντένι Στρονγκ, Νέβεν Στάνισιτς, Τραλόνα Μπαρτκόβιακ, Σουζάν Φοντέν, Τέρι Λέικερ, Κέβιν Μαχόνεϊ, Λιν Μάρεϊ, Τζόντι Ουότερς και ο αστυνομικός Έρικ Τάλεϊ πατέρας επτά παιδιών.

Έχουμε κουραστεί όλοι με όλα αυτά που συμβαίνουν. Είναι υποτιμητικό. Εμείς ασχολούμαστε με την δουλειά μας, το μπάσκετ. Κρινόμαστε στις νίκες και στις ήττες. Αν δεις την άλλη πλευρά και μπεις στα παπούτσια αυτών των οικογενειών, τι θα νιώσεις; Αυτή τη στιγμή σκέφτομαι τον Έρικ Τάλεϊ και τα επτά παιδιά του. Αυτόν μόνο σκέφτομαι. Έχω ραγίσει μέσα μου. Για αυτούς και για όλα τα άλλα θύματα. Ας ελπίσουμε ότι εμείς ως χώρα, θα μπορέσουμε να βρούμε έναν τρόπο να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι».

Δείτε το video:



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ