20 C
Athens
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Ο Μαγκάριτι «ξέρανε» τη Μούρθια, απογοητευτική Μπασκόνια

Σε ένα ματς θρίλερ και με συγκλονιστικό η Μανρέσα πανηγύρισε τη νίκη επί της Μούρθια με 93-92 ενώ η «αγνώριστη» Μπασκόνια έπεσε θύμα της Ανδόρα και ηττήθηκε με 97-82.

Η Μανρέσα βρήκε τη λύση στο πρόσωπο του Ουίλιαμ Μαγκάριτι όπου με τρίποντο στη λήξη του αγώνα έδωσε τη νίκη στους γηπεδούχους με 93-82 κλέβοντας το ροζ φύλλο αγώνα από τη Μούρθια. Απίστευτη δουλειά από τον Ράιν Τούλσον με 22 πόντους και τον Λούκα Μίτροβιτς με 20 πόντους βοηθώντας τους γηπεδούχους να ανέβουν στο 3-8 και να τους δώσει ψυχολογία για τη μάχη της παραμονής. Από την αντίθετη πλευρά δεν έφτασαν οι 27 πόντοι και τα 9 ριμπάουντ του Εμάνουελ Κέιτ με αποτέλεσμα να πέσει η Μούρθια στο 4-7. Ο Ντούσαν Σάκοτα αγωνίστηκε για μόλις 7 λεπτά μένοντας άποντος ενώ ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης δεν αγωνίστηκε.

Δείτε τη στατιστική του αγώνα ΕΔΩ

Η Μπασκόνια συνέχισε τις κακές εμφανίσεις στο πρωτάθλημα και μετά την συντριβή από τον Παναθηναϊκό δεν βρήκε τη λύση ούτε απέναντι στην Ανδόρα με αποτέλεσμα να ηττηθεί με 97-82 και να απομακρυνθεί κι άλλο από την οκτάδα (5-6). Οι γηπεδούχοι επιβάλλοντας τον ρυθμό τους στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς προσπέρασαν τους Βάσκους στην βαθμολογία (6-5) χάρις στους 20 πόντους του Χάνα και τους 18 πόντους του Γιέλινεκ. Από την ομάδα του Βέλιμιρ Περάσοβιτς έκανε ότι μπορούσε ο Πιέρι Χένρι με 22 πόντους.

Δείτε τη στατιστική του αγώνα ΕΔΩ



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ