14.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ο Μίροτιτς έδειξε το δρόμο πριν το ΟΑΚΑ (vids)

Η Μπαρτσελόνα συνέχισε στον δικό της δρόμο στο ισπανικό πρωτάθλημα με μία νίκη επί της Μπανταλόνα εκτός έδρας στο Καταλανικό ντέρμπι της Liga Endesa. Επικράτησε 80-62 με τον Νίκολα Μίροτιτς πολυτιμότερο και τον Βίκτορ Κλαβέρ να επιστρέφει στη δράση μετά απουσία πέντε μηνών.

(ACB Photo / D. Grau)

Η Μπαρτσελόνα ξεκίνησε καλύτερα (12-23, 10'), αλλά το διάστημα που "τελείωσε" το παιχνίδι ήταν το τρίτο δεκάλεπτο, το οποίο σφραγίστηκε από ένα 20-6. Ο Νίκολα Μίροτιτς σημείωσε 21 πόντους με 6/6 δίποντα και 3/5 τρίποντα, ο Νικ Καλάθης είχε 11 πόντους και τέσσερις ασίστ και ο τρίτος διψήφιος των μπλαουγκράνα ήταν ο Λεάντρο Μπολμάρο με 10 πόντους.

Σημαντική στιγμή για την ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους ήταν η επιστροφή του Κλαβέρ, ο οποίος μάλιστα άφησε το παιχνίδι με οχτώ πόντους και έξι ριμπάουντ και ήταν εμφανώς χαρούμενος για την επιστροφή στο παρκέ, μετά από ταλαιπωρία και απουσία πέντε μηνών.

Στη διπλή εβδομάδα που έρχεται στην Ευρωλίγκα η Μπαρτσελόνα θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ (2/3) και στη συνέχεια την Μπασκόνια (5/3).

? El VUELO de @NikolaMirotic33 #LigaEndesa
? vía @vamos pic.twitter.com/Ek0vKnQW8N

Nωρίτερα η Σαραγόσα επικράτησε 85-82 της Σεβίλλης εκτός έδρας. Μπρουσίνο (20), Χάρις (19), Ένις (16), Ουάιλι (13 σε 12') ήταν οι πρώτοι σκόρερ των νικητών. Ο Τζέιμς Φελντέιν με 18 πόντους και τέσσερις ασίστ ήταν ο κορυφαίος των γηπεδούχων.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ