21.7 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ο Μέικον και το… ελληνικό «διαβατήριο» (vid)

Ο Ντάριλ Μέικον αυτή την εβδομάδα θα ολοκληρώσεις τις υποχρεώσεις του για φέτος με την ΑΕΚ, έχοντας από νωρίς καταφέρει να δικαιώσει την επιλογή του και τις προσδοκίες που υπήρχαν από αυτόν.


Μπορεί να μην άλλαξε τη ροή των πραγμάτων για την ΑΕΚ που έκλεισε αποτυχημένα χρονιά που άρχιζε γεμάτη προσδοκίες για τίτλους, μπορεί να έζησε και μια περιπετειώδη κατάσταση με τα οικονομικά προβλήματα, αλλά ο ίδιος επιβεβαίωσε τις ικανότητές του.


Το μέλλον πρέπει να θεωρείται εξασφαλισμένο για τον αμερικανό γκαρντ, το όνομά του θα συζητηθεί και αυτό πιθανότατα θα συμβεί και σε επίπεδο ανώτερο του BCL και της ΑΕΚ. Ολο αυτό το πακέτο μάλιστα δεν αποκλείεται να τον κρατήσει και στην Ελλάδα. Να αποδειχθούν δηλαδή οι μήνες του στην ΑΕΚ ως... διαβατήριο παραμονής στη χώρα μας.


Τέτοιοι παίκτες είναι λογικό να συμπεριλαμβάνονται σε λίτες ατζέντηδων προς ομάδες που συνιστούν... προαγωγή διοργάνωσης για τους πελάτες τους. Στην περίπτωση του Μέικον όμως οι πληροφορίες θέλουν να έχει ανοίξει διάλογος εντός συνόρων . Οχι να έχει φτάσει στην μορφή πρότασης, αλλά να έχει φανεί ενδιαφέρον. Και να έχει σταλεί... σήμα να μη βιαστεί ο παίκτης να κάνει το επόμενο βήμα του. Με την επισήμανση ότι έχει προσπεράσει τον χαρακτήρα της απλής εναλλακτικής λύσης και τείνει προς το ισχυρό αουτσάιντερ για μια θέση σε άλλο ρόστερ. 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ